Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑποχαιρέτησαν τον ήρωα Νίκο Γεωργίου

Αποχαιρέτησαν τον ήρωα Νίκο Γεωργίου

Παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων το τελευταίο αντίο στον υποδιοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες στις 2:00 μετά το μεσημέρι η κηδεία του ήρωα –αστυνόμου Β΄ Νικόλαου Γεωργίου. Που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου. Όλοι ήταν εκεί. Με δάκρια στα μάτια για να αποχαιρετήσουν τον 45χρονο Νίκο, ενώ οι δρόμοι πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Λαστεϊκών είχαν πλημμυρίσει από νωρίς από συγγενείς και φίλους.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η μοίρα έπαιξε ένα τόσο άσχημο παιχνίδι στο Νίκο. Που χάθηκε σε ένα τροχαίο ατύχημα αφήνοντας πίσω του μόνο πόνο και αναπάντητα ερωτηματικά.  Ο 45χρονος Νίκος υπηρετούσε περισσότερο από δέκα χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Είχε προαχθεί στο βαθμό του Υπαστυνόμου «επ’ ανδραγαθία» με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το 2012. Τιμώμενος για την μαχητικότητά του, όταν τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού στην Πάτρα στις 20 Ιουλίου 2010 κι ενώ υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Στο πλευρό της οικογένειας του Νίκου βρέθηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, εκπροσωπώντας την Ελληνική Αστυνομία. Τιμώντας τον δικό τους ήρωα και φίλο, οι συνάδελφοι του μετέφεραν τη σορό του κατά την έξοδο από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα. Ενώ δικυκλιστές συνόδεψαν την πομπή έως το κοιμητήριο.

Η «Πρώτη» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ν. Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ