Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣήμερα το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Νίκο Γεωργίου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Νίκο Γεωργίου

Έχασε την ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, στον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου

Σήμερα στις 2:00 μετά το μεσημέρι εκ του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Λασταίϊκων η κηδεία του υποδιοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κοινωνία της Ηλείας ο τραγικός χαμός του 45χρονου Νίκου Γεωργίου. Που έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος υποδιοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας επέστρεφε στην υπηρεσία του, στο Πύργο. Όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το υπηρεσιακό όχημα το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με προπορευόμενο απορριμματοφόρο όχημα επί της ΕΟ Πατρών Πύργου στο ύψος της έκθεσης «Ξυλείας Βυθούλκα ΑΕΒΕ» μεταξύ Χανάκια και διασταύρωσης Βουνάργου.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.  Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετάφερε τον 45χρονο Νίκο στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.  Η είδηση του θανάτου του έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην κοινωνία του Πύργου. Καθώς ο 46χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Νίκος Γεωργίου ήταν γιος, του Αστυνομικού και αείμνηστου διοικητή του Α.Τ. Αμαλιάδας – Αστυνομικού Υποδιευθυντή Αμαλιάδας Δημήτρη Γεωργίου που πριν από αρκετά χρόνια είχε διεξάγει έρευνες αποκαλύπτοντας και οδηγώντας στη δικαιοσύνη κυκλώματα επίορκων αστυνομικών. Που υπηρετούσαν στα Τμήματα Ασφαλείας Πύργου και Αμαλιάδας, και σχετίζονταν με εμπόριο ναρκωτικών και κυκλώματα μαστροπών.

Ο 45χρονος Νίκος υπηρετούσε περισσότερο από δέκα χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Είχε προαχθεί στο βαθμό του Υπαστυνόμου «επ’ ανδραγαθία» με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το 2012, τιμώμενος για την μαχητικότητά του, όταν τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού στην Πάτρα στις 20 Ιουλίου 2010 κι ενώ υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Η μαχητικότητα του Νίκου δεν κάμφθηκε ποτέ παρά τον τραυματισμό του και παρέμεινε στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Αντιμέτωπος με επικίνδυνους κακοποιούς.

Η ακεραιότητα και η ευγένεια του 45χρονου Νίκου ήταν μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Mε τα οποία είχε καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση συναδέλφων και φίλων του.

Ο Νίκος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 45χρονο Νίκο, σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Λασταίϊκα.

Η «Πρώτη» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ