Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ»

«ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ»

Σύλλογος εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως για τον δρόμο-καρμανιόλα:

Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για τον άδικο χαμό του Ν. Γεωργίου

«Και όμως οι αρμόδιοι του ΥπουργείουΥποδομών και Μεταφορών συνεχίζουν να κοιμούνται τα βράδια χωρίς να έχουν βάρος στην συνείδηση τους!!!».

Τα παραπάνω επισημαίνει ο σύλλογος εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 45χρονο Αστυνόμο Β’ Νικ. Γεωργίου, εκφράζοντας συγχρόνως την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του,  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής συγκλονίζει και προκαλεί θλίψη και πόνο.  Δεν έχει καμία σημαία για εμάς αν ήταν Δημοτικός Υπάλληλος ή Αστυνομικός. Πόσο αίμα πρέπει επιτέλους να χυθεί στον αγώνα του μεροκάματου για να ευαισθητοποιηθούν οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας;

 Δώστε λύση στο δρόμο καρμανιόλα. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ» αναφέρει σε ανακοίνωσή τουο  σύλλογος εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ μέρους του συλλόγου, το δυστύχημα έγινε μετά και  από  τραγικές συμπτώσεις. Που ήταν η καθυστέρηση στην αποκομιδή λόγω προβλήματος στο απορριμματοφόρο. Με αποτέλεσμα να μην προλάβει εν συνεχεία ανοιχτή την Τριανταφυλλιά και να επιστρέψει έχοντας φτάσει στα Χανάκια…

Ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το απορριμματοφόρο που οδηγούσε  οκταμηνίτης, τη μοιραία ώρα είχε αναμμένα όλα του τα φώτα κατά την επιστροφή του στον Πύργο.

Να τονιστεί εξάλλου πως στα πλαίσια απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, τόσο η αποκομιδή των απορριμμάτων όσο και η λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, γίνεται επί 24ωρου βάσεως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ