Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜετακίνηση και όχι παραίτηση της ενδοκρινολόγου

Μετακίνηση και όχι παραίτηση της ενδοκρινολόγου

Νοσοκομείο Ηλείας

Ανακοίνωση με την οποία βάζει τέλος στις «φήμες» που θέλουν και την ενδοκρινολόγο κα. Νίκη Αγαλιανού να οδηγείται σε παραίτηση, εξέδωσε ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος με την οποία επισημαίνει: «Με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του τύπου για παραίτηση της Ιατρού κ. Νίκης Αγαλιανού  διευκρινίζουμε τα εξής:

Η Ιατρός Ενδοκρινολόγος κα Αγαλιανού έχει ζητήσει με αίτησή της από 20/11/20  την μετακίνησή της στην Πάτρα για προσωπικούς λόγους.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η κ. Αγαλιανού λόγω της φύσης της θέσης της  (προσωποπαγής) έχει τη δυνατότητα με αίτηση της να μετακινηθεί οπουδήποτε. Δεν χρήζει παραίτησης…».     

Έντονο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι ήδη τρείς από τους τέσσερις Παθολόγους ιατρούς που υπηρετούν στο ΓΝ Ηλείας έχουν ήδη καταθέσει την παραίτηση τους. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τι θα γίνει με τις παραιτήσεις των τριών Παθολόγων ιατρών, καθώς εάν γίνουν αποδεκτές θα υπάρξει τεράστιο κενό τόσο στη λειτουργία τόσο της Παθολογικής Κλινικής όσο και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, αλλά και της Μονάδας Covid-19 καθώς ο ένας και μοναδικός Παθολόγος ιατρός δεν επαρκεί για την κάλυψη ενός ολόκληρου Νομού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ