Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓευστικές δημιουργίες από τους εκπαιδευόμενους του τμήματος μαγειρικής- ζαχαροπλαστικής

Γευστικές δημιουργίες από τους εκπαιδευόμενους του τμήματος μαγειρικής- ζαχαροπλαστικής

ΕΕΕΕΚ Πύργου

Οι μαθητές του τμήματος μαγειρικής- ζαχαροπλαστικής υποδέχτηκαν χθες την πρώτη μέρα της Άνοιξης με μια γλυκιά μυρωδάτη παρασκευή ρυζόγαλου. Με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών Δημουλιά Λευκοθέας, Κακαρέλη Άννας και Καφεντζή Ευαγγελίας. Προσέφεραν το νοστιμότατο ρυζόγαλο στους συμμαθητές τους κερδίζοντας με την πλούσια και μοναδική γεύση του τα θετικά σχόλια και τις ευχές για πετυχημένες δημιουργίες στο εργαστήριό τους.

Μέσα από τη διαδικασία παρασκευής του γλυκίσματος οι μαθητές εξοικειώθηκαν με τον χειρισμό των απαραίτητων εργαλείων. Και των αντίστοιχων οικιακών συσκευών που απαιτούνται αλλά και με την επιλογή των κατάλληλων τροφίμων (είδος και ποσότητα) για την εκτέλεση της συνταγής.

Με έμφαση τόσο στην υγιεινή- καθαριότητα όσο και στις σωστές διατροφικές συνήθειες. Δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της αυτονομίας στην καθημερινή  τους ζωή. Ευχαριστούμε θερμά τη “Φάρμα Ηλείας” του γνωστού και πολύ αξιόλογου επιχειρηματία κ. Μαρίνου. Που πάντα στέκεται αρρωγός στις προσπάθειες των μαθητών μας για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ