Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧείρα βοηθείας σε καρκινοπαθή συμπολίτη μας

Χείρα βοηθείας σε καρκινοπαθή συμπολίτη μας

Η μεταφορά του για χημειοθεραπεία στο Νομό Αχαΐας έγινε από τον Πρόεδρο  του Συνεταιρισμού ΤΑΧΙ «Ολυμπιακή Ένωση» Δημήτρη Μιαούλη

Όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει και ελπίδα, ειδικά την δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε. Για μία ακόμα φορά, το γραφείο Εθελοντισμού σε συνεργασία με το γραφείο Δημάρχου Πύργου προχώρησαν στην στήριξη καρκινοπαθούς συμπολίτη μας ο οποίος έπρεπε να μεταβεί για θεραπεία στην Πάτρα. Σε ευχαριστήριο μήνυμα του ο υπεύθυνος του γραφείου Εθελοντισμού Ιωάννης Πλεμμένος επισημαίνει:  «Σε μια περιοχή όπως ο νόμος μας, που τα πιο απλά πράγματα φαντάζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας  ευτυχώς υπάρχουν και «άνθρωποι» με διάθεση προσφοράς.

Αυτό φάνηκε και σε περίπτωση καρκινοπαθή, που έπρεπε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίο, για να υποβληθεί στην προγραμματισμένη χημειοθεραπεία του. Ο ασθενής λόγω και της κατάστασης που επικρατεί δεν έχει ούτε τα προς το ζειν και είναι μόνος χωρίς οικογένεια ήταν ακατόρθωτη η μεταφορά του από οποιαδήποτε πλευρά…

Απευθυνόμενος στο γραφείο εθελοντισμού του δήμου Πύργου προσπαθήσαμε να βρούμε λύση ώστε να μην χάσει την τόσο πολύτιμη χημειοθεραπεία που έπρεπε να κάνει!

Όπως πάντα ο αεικίνητος διευθυντής δήμαρχου Πύργου σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο και με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού ΤΑΧΙ «Ολυμπιακή Ένωση» Δημήτρη Μιαούλη ο οποίος ανέλαβε την μεταφορά του και την επιστροφή του αφιλοκερδώς!

 Ένα ευχαριστώ είναι λίγο σε τέτοιες κινήσεις τις οποίες οφείλουμε να δημοσιοποιούμε καθώς αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς συνανθρώπους μας.

Οφείλουμε ειδικά ένα μεγάλο «Μπράβο»  στον κ. Μιαούλη που με την πράξη του αυτή μας έδειξε πως υπάρχουν ακόμη «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» εκεί έξω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ