Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚορωνοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που «έσβησε»:«Στέρεψαν τα δάκρυα»

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που «έσβησε»:«Στέρεψαν τα δάκρυα»

Συγκλονίσει ο θάνατος ενός 15χρονου κοριτσιού στη Θήβα από κορωνοϊο. Την ίδια ώρα, η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχοντας διαγνωστεί επίσης με Covid-19 και είναι διασωληνωμένη.

Για τον θάνατο του κοριτσιού, μίλησε ο αδερφός της, ο οποίος δήλωσε πως αρχικά και ο ίδιος ήταν αρνητής της πανδημίας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στέρεψαν τα δάκρυά μου»

Αναλυτικότερα, ο 20χρονος μίλησε στον Alpha για τον θάνατο της αδερφής του, βαθιά συγκινημένος, δηλώνοντας:

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει, έχω και τη μητέρα μου εκεί. Έχασα την αδερφούλα μου, ό,τι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο». Αναφορικά με το πώς κατέληξε η 15χρονη, ο αδερφός της ανέφερε ότι το κορίτσι εισήχθη τη Δευτέρα στο νοσοκομείο της Θήβας, οι γιατροί τής έδωσαν κάποια φάρμακα και ξαφνικά σήμερα το πρωί ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι η κοπέλα κατέληξε. «Της έβαλαν διάφορα φάρμακα, δεν ξέρω τι να πω και σήμερα το πρωί είπαν στον πατέρα μου ότι χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, ο αδερφός της 15χρονης έκανε έκκληση στους αρνητές του κορονοϊού να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα. «Όσοι είναι συνωμοσιολόγοι, να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του», τόνισε. 

Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς η 15χρονη είναι το πρώτο ανήλικο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κορίτσι είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου και, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έπασχε από αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.

ΠΗΓΗ:thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ