Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Ύστατο χαίρε» στο Μ. Κριτσέλη

«Ύστατο χαίρε» στο Μ. Κριτσέλη

Κηδεύεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ζαχάρως ο πρ. δήμαρχος Ζαχάρως Αριστομένης Κριτσέλης, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή  το βράδυ της Τρίτης, σε ηλικία 90 ετών.

Ο Μένης (όπως τον φώναζαν) Κριτσέλης εξελέγη επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχος Ζαχάρως,  αφήνοντας πλούσιο έργο για την περιοχή,  αξιοποιώντας και τις σημαντικές γνωριμίες που είχε και σε κεντρικό επίπεδο.

Ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας με θητεία μεταξύ άλλων, στον πόλεμο της Κορέας και στη Βάση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, ενώ εν συνεχεία ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση, κερδίζοντας τις δημοτικές εκλογές του 1986, ενώ παρέμεινε στο δημαρχιακό θώκό έως το 2002.

Ευτύχησε να έχει μια πολύ ωραία οικογένεια στην Αρχαία Ολυμπία, παντρεμένος με την επιχειρηματία Κούλα Κοτρέτσου, με την απέκτησε τρία παιδιά, τον Αντώνη, τον Ηρακλή και την Μαρίκα, ήταν όλοι κοντά του τα τελευταία δύσκολα χρόνια .

Παροιμιώδης ήταν η φιλοξενία του για όσους το επισκέπτονταν στη Ζαχάρω, έχοντας μάλιστα για πολλά χρόνια σαν στέκι το Παρά θιν’ αλός το οποίο τον είχε βγάλει «ασπροπρόσωπο» ακόμα και με κορυφαία στελέχη του πολιτικού συστήματος (πρωθυπουργούς, υπουργούς κ.α.)

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιφανούς πρ. δημάρχου Ζαχάρως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ