Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται από χθες ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από διενέργεια rapid tests στο Δημαρχείο Λεχαινών. Ο Δήμαρχος, μετά από αυτή την εξέλιξη έκανε και μοριακό τεστ και αναμένει τα αποτελέσματα. Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το γεγονός πως ο κ. Λέντζας εμβολιάστηκε το προπερασμένο Σάββατο 16 Ιανουαρίου!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης όταν ενημερώθηκε από το Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για το αποτέλεσμα του τεστ, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Αγαπητοί Συνδημότες,

Μετά τα σημερινά rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο βρέθηκα θετικός στον ιό COVID 19.

Έγινε μοριακός έλεγχος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και αναμένω τα αποτελέσματα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις με πράξη ευθύνης σας ανακοινώνω πως πρέπει να βρίσκομαι σε καραντίνα και αποχή καθηκόντων.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας».

Μετά από την χθεσινή εξέλιξη, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα Δημαρχεία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, καθώς και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης σε όλους τους χώρους. Το ίδιο ισχύει και για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, τα δρομολόγια για την αποκομιδή των απορριμμάτων της Τρίτης 26 Ιανουαρίου δε θα πραγματοποιηθούν και θα μεταφερθούν για Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε πως το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα στον κορωνοϊό ήταν αυτό του Δημάρχου, καθώς όλα τα υπόλοιπα 131 δείγμα βρέθηκαν αρνητικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ