Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘλίψη για τον άδικο χαμό γνωστού Ηλείου

Θλίψη για τον άδικο χαμό γνωστού Ηλείου

Θλίψη προκάλεσα η είδηση του θανάτου γνωστού Ηλείου με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από τη γραβάτα του στα κάγκελα του Ωδείου Αθηνών. Ειδικότερα συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην Αστυνομία, όταν ένας άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το Ωδείο Αθηνών. Ο άνδρας – ηλικίας περίπου 60 ετών – εντοπίστηκε κρεμασμένος από τη γραβάτα του στα κάγκελα του Ωδείου Αθηνών επί των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου, περίπου στις 10 το βράδυ.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και να αναζητήσει την ταυτότητα του νεκρού άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με επαφές του και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό Ηλείο, που κατάγεται από χωριό του δήμου Αρχ. Ολυμπίας ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε ασχοληθεί με θέματα της αυτοδιοίκησης αλλά και του πολιτισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας τα τελευταία  χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα, καθώς επέλεξε να φύγει από την περιοχή του Πύργου όπου κατοικούσε όταν εργαζόταν στο χώρο της αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Ήταν ένας άνθρωπος, που λάτρευε τον πολιτισμό και τις τέχνες ενώ τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε θέλοντας να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στα τεκταινόμενα του τόπου του.  

Η Αρχαία Ολυμπία, αποτελούσε  για τον ίδιο μοναδική πηγή έμπνευσης και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχε επιλέξει κατά το παρελθόν να εργαστεί άοκνα, στηρίζοντας το όραμα για την δημιουργίας ενός Διεθνούς «Πολιτιστικού Πάρκου».   

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΕΛΑΣ διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί πώς ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το Ωδείο Αθηνών.

Η «Πρώτη» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ