Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤον σκότωσαν τα σκυλιά…

Τον σκότωσαν τα σκυλιά…

Σόκαρε το πανελλήνιο το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού του 56χρονου φύλακα Χρήστου Βασιλόπουλου που εργαζόταν σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών.

Η επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά, ήταν η αιτία του θανάτου του, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας. Η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα μετά τη διαδικασία κατέληξε πως ο θάνατος του Χρήστου Βασιλόπουλου, προήλθε από αιμορραγικής καταπληξίας συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων, οι οποίες προήλθαν από δήγματα ζώων».

Με λίγα λόγια τα τραύματα που προκάλεσαν τα σκυλιά στα χέρια και τα πόδια του 56χρονου, επέφεραν το θάνατο. Σαφώς, εκείνο που προκαλεί εντύπωση, είναι πως τα σκυλιά επιτέθηκαν σε έναν άνθρωπο που βρισκόταν καθημερινά μαζί τους στον ίδιο χώρο, δεν ήταν ξένος, δεν ήταν άγνωστος. Παραμένει ωστόσο άγνωστο το τι προκάλεσε την επίθεση των σκύλων σε βάρος του ανθρώπου, που του κόστισε και τη ζωή…

«Δεν υπάρχει εξήγηση…»

Ο νομικός εκπρόσωπος της επιχείρησης κ. Γιάννης Αλετράς, δικηγόρος Αθηνών, δήλωσε για την υπόθεση: «Είμαστε συγκλονισμένοι με το περιστατικό και δε μπορούμε να δώσουμε κάποια εξήγηση για τους λόγους που τα σκυλιά επιτέθηκαν στον άνθρωπο που τα φρόντιζε, τα τάιζε, τα πότιζε και ήταν για 3 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει εξήγηση. Η συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θανόντα, του Χρήστου, του ανθρώπου στον οποίον είχαμε εμπιστευτεί την φύλαξη του εργοστασίου είναι απεριόριστη και αμέριστη. Θα ψάξουμε να βρούμε τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό το θλιβερό περιστατικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ