Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Σήμα κατατεθέν» τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα

«Σήμα κατατεθέν» τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – Λειτουργεί νέο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Τσαλδάρη-γωνία ( (δίπλα στο Παιδικό Όνειρο)

Δυο γενιές στην τέχνη της μελισσοκομίας με πίστη στην παράδοση και την παραγωγή αγνών φυσικών χωρίς καμία επεξεργασία προϊόντων, δραστηριοποιούνται με επιτυχία  στην επιχείρηση «Ολυμπιακή Μελισσοκομία» Σάκης Αντωνόπουλος.

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί «σήμα κατατεθέν» της  «Ολυμπιακής  Μελισσοκομίας», κάτι που επί σειρά ετών είναι καθολικά αποδεκτό από τους πελάτες της επιχείρησης.

Τα μελισσοκομικά προϊόντα που διαθέτει καλύπτουν όλους τους τομείς της διατροφής, ευεξίας, φαρμακευτικής κ.α.

Συγκεκριμένα διαθέτει:

Μέλι ανθέων, θυμαριού, ελάτης, ευκάλυπτου, πορτοκαλιάς, γύρη από χιλιάδες άνθη της Ολυμπιακής γης. Επίσης θεραπευτική πρόπολη και βάμμα πρόπολης ενδεικτικό για ιώσεις. Βασιλικό πολτό 100% γνήσιος για ενδυνάμωση και ευεξία.

 Κεραλοιφές από φυσικό κερί μέλισσας με βότανα, ελαιόλαδο, αλόη, καλεντούλα, βαλσαμόλαδο, χαμομήλι κλπ κατάλληλες για εγκαύματα, τραύματα και καλλυντικές κρέμες.

Ένα νέο κατάστημα της  «Ολυμπιακής  Μελισσοκομίας»,  μόνο με φυσικά προϊόντα της μέλισσας λειτουργεί στην  οδό  Μεγάλου Αλεξάνδρου και Τσαλδάρη-γωνία,  όπισθεν ΟΤΕ  (δίπλα στο Παιδικό Όνειρο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ