Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜία ακόμα ενημέρωση για θέματα πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας στους προέδρους των...

Μία ακόμα ενημέρωση για θέματα πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας

Μετά τις πυρκαγιές της Πηνείας στις 21 Ιουνίου

Μία ακόμα συνάντηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας πάνω σε θέματα Πυρασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τους προέδρους των κοινοτήτων πάνω στα δύο κρίσιμα θέματα ενημέρωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας κ. Χρήστος Δούγερης, ενώ αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ήλιδας πήρε το λόγο και ανέλυσε όλες τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο Δήμος, αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 21ης Ιουνίου στην περιοχή της Πηνείας.

Στη συνέχεια, απαντήθηκε το σύνολο των ερωτήσεων στις οποίες προχώρησαν οι πρόεδροι των χωριών, ενώ οι ίδιοι έλαβαν και ενημερωτικό υλικό από το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας, προκειμένου μέσα από τα ειδικά φυλλάδια και τα μπάνερς που θα αναρτήσουν σε κεντρικά σημεία των κοινοτήτων, οι κάτοικοι να λάβουν συγκεκριμένες οδηγίες για θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, αλλά να ενημερωθούν και για τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης του τμήματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν σύσσωμα τα μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και οι υπάλληλοι του τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ