Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι αριστούχοι της Ηλείας

Οι αριστούχοι της Ηλείας

1ο ΓΕΛ Πύργου

Νίκος Νικολόπουλος-  17.550  μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, χρειάζονταν μεγάλη προσπάθεια αλλά με μια ισορροπία έβγαινε. Ήτον δύσκολα τα θέματα φέτος σχετικά με τις άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι την Φαρμακευτική Πάτρας που ήθελα την φτάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτρουμάνο από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους υπόλοιπους καθηγητές μου.

2ο ΓΕΛ Πύργου

Γεωργία (Ζέτα) Γιαννικούλη- 19.125 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από τον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοήθησαν, τους καθηγητές, το σχολείο μου, τους γονείς μου και την οικογένεια μου γενικά, τον παππού μου γιατί ήταν αυτός που έθεσε τα θεμέλια, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Σίγουρα η χρονιά ήθελε προσπάθεια, βέβαια πάντα μου άρεσε το διάβασμα οπότε δεν ήταν κάτι που το έκανα καταναγκαστικά το να διαβάζω. Πρώτη μου επιλογή είναι η Ιατρική, μάλλον Πάτρα θα επιλέξω θα δούμε. Στην έκθεση και φυσική ήταν δύσκολα. Βέβαια η έκθεση είναι πάντα ένα μάθημα υποκειμενικό και δεν εξαρτάται ο βαθμός από την προετοιμασία των δυο τελευταίων χρόνων αλλά απ’ όλα τα ερεθίσματα που έχουμε από μικρά παιδιά, από το γυμνάσιο και ίσως αυτό δεν καταλαβαίνουν τα περισσότερα παιδιά και οι καθηγητές και στοχεύουν τα δυο τελευταία χρόνια ενώ θα έπρεπε απ’ όλα τα χρόνια να καλλιεργούμε το γλωσσικό μας αισθητήριο. 20 στη Χημεία, 19 στη Φυσική, 19,4 Βιολογία, 18,1 στην Έκθεση. Είναι καλοί βαθμοί και είμαι πολύ χαρούμενη.

Χρήστος Ζιώγας- 18.600 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου, ήταν πολύ δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους γονείς μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, για όλα αυτά που μου προσφέραν και έπειτα τους δασκάλους μου όλους, από το Δημοτικό ακόμα και ιδιαίτερα του 2ου Λυκείου Πύργου που συνέβαλαν σημαντικά στην προσπάθεια μας και τους φροντιστές μας και την κ. Χαρά Χαραλαμπίδη που μου έκανε έκθεση και με βοήθησε στο μάθημα αυτό που δεν είναι το δυνατό μου σημείο να γράψω καλά και έτσι να πετύχω το στόχο μου. Φέτος κυρίως στη Φυσική, αλλά και τα Μαθηματικά και η έκθεση ήταν δύσκολα και απαιτητικά τα θέματα και οι βαθμολογίες σε σχέση με πέρυσι είναι χαμηλές, πιστεύω θα πέσουν οι βάσεις. Πιστεύω ότι ήταν αυστηρή και η βαθμολόγηση. Πρώτος μου στόχος είναι Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Μάριος Αναστασόπουλος – 18.000 μόρια

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ανταμείφτηκαν οι κόποι μου και όλες οι θυσίες που έκανα και είμαι συνεχώς με ένα χαμόγελο αφού φτάνω την Φαρμακευτική που είναι ο στόχος μου.

Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά να ακολουθούν αυτά που λένε οι καθηγητές τους  και να αποφεύγουν τα άκρα. Αφού τόσο η υπερβολή όσο και η έλλειψη είναι αρνητικά.

Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, πρέπει να έχουμε χρόνο για ξεκούραση και ισορροπία. Το προτείνω γιατί έτσι πέτυχα κι εγώ τον στόχο μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, τον Φυσικό μου Νίκο Μπουγά , την Βιολόγο μου Κων/να Ανδρεοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τις καθηγήτριες της Έκθεσης και της Χημείας. Να ευχαριστήσω επίσης  και τους καθηγητές του σχολείου μου τους οποίους δεν πρέπει να υποτιμάμε.

Διονυσία (Σίσσυ) Γιαννικούλη – 18.000 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, δεδομένου ότι διάβασα μόνο τους τελευταίους δυο μήνες όταν αποφάσισα να προσπαθήσω για δεύτερη φορά, παρότι πέρυσι είχα εισαχθεί  στο Χημικό της Πάτρας. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με βοήθησαν, κυρίως τον παππού μου, ο οποίος με βοηθά όλα τα χρόνια, τους γονείς και φυσικά την αδελφή μου.

Αντωνία Σοφού- 17.850 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το περίμενα, πιάνω σίγουρα την σχολή που θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου και από το αποτέλεσμα. Διεθνών ευρωπαϊκών και περιφερειακών σπουδών στο Πάντειο. Οι βάσεις φαίνεται ότι θα πέσουν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πολύ διάβασμα σίγουρα πάρα πολλές θυσίες. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος και να έχεις ένα στόχο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την αδελφή μου, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και το 2ο ΓΕΛ Πύργου.

3ο ΓΕΛ Πύργου

Ανδρέας Κατήρας  -16.375 μόρια

«Θα περιμένω να ανακοινωθούν και οι βάσεις για να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι το Πυροσβεστικό Σώμα. Εκεί στόχευα και πέρυσι. Έχω ήδη περάσει στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής Ηλεκτρονικών Συστημάτων Θεσ/νίκης αλλά είχα αποφασίσει να ξαναπροσπαθήσω. Εκτιμώ ότι θα πέσουν οι βάσεις γιατί τα θέματα στα Μαθηματικά ήταν αρκετά δύσκολα. Προσωπικά νιώθω ικανοποιημένος. Φέτος είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα και καλύτερη οργάνωση».

4ο ΓΕΛ Πύργου

Δανάη Τσάκωνα-19.325 μόρια

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η σχολή της Φαρμακευτικής. Έχω καθαρό 20 στην Φυσική, στην Χημεία 19.8 στην Βιολογία 19,9 και στην Έκθεση 17,6. Η αλήθεια είναι ότι οι βαθμοί στην έκθεση δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των περισσότερων μαθητών και ούτε στις δυνατότητές τους.

Ήταν σίγουρα μια απαιτητική χρονιά, χρειάστηκε να αφιερώσω πολύτιμο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, ωστόσο πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα ανταμείφθηκα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την ΑΝΟΔΟ τον Φυσικό μου τον κ. Κασκούρα, την Χημικό μου την κα Χιώτη όπως και όλο το Φροντιστήριο.

Γιάννης Μικελόπουλος- 18.000 μόρια

Είμαι ευχαριστημένος, από την βαθμολογία που συγκέντρωση αν και περίμενα, όπως και τα περισσότερα παιδιά μεγαλύτερα βαθμό στην έκθεση. Βασικός μου στόχος ήταν η Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα όμως με την βαθμολογία που συγκέντρωσα, πιάνω και υψηλότερες σχολές οπότε έχω στο νου μου την Ιατρική και την Φαρμακευτική στην περίπτωση φυσικά που οι βάσεις πέσουν όπως ακούγεται ευρέως.

Σίγουρα ήταν μια κουραστική και κοπιαστική χρονιά με άγχος ωστόσο με πρόγραμμα κατάφερα να κουραστώ όσο χρειάζονταν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου τις δύσκολες στιγμές. Από δω και πέρα, αισιοδοξώ πως ότι και αν επιλέξω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.

Παναγιώτης Κουρέας, 17.925 μόρια

Πρώτη σχολή που θέλω να δηλώσω είναι η Ιατρική αλλά και άλλες σχολές με ενδιαφέρουν και θα τις σκεφτώ. Δίνω δεύτερη χρονιά, ήταν πιο εύκολη χρονιά για μένα από την πρώτη και θα έλεγα σε όσα παιδιά δεν πέτυχαν τον στόχο τους την πρώτη χρονιά να προσπαθήσουν και πάλι γιατί αξίζει. Η Φυσική φέτος ήταν το πιο δύσκολο μάθημα αλλά και η Έκθεση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένειά μου, η στήριξη ήταν πολύ μεγάλη και τις δυο χρονιές, το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο συγκεκριμένα και την κα Ζωή Βούρτση στην Έκθεση και τους καθηγητές μου στη Βιολογία και στην Φυσική.

Βασίλειος Ζάγκλης-17.500 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος με βάση και την δυσκολία των φετινών θεμάτων, έχω πιάσει τη σχολή που ήθελα, Ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά, όμως με σωστό προγραμματισμό και έχοντας θέσει τις σωστές προτεραιότητες υπήρχε και χρόνος για ξεκούραση ώστε να συνεχίσω με περισσότερη δύναμη το αγώνα αυτό.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου και το φροντιστήριό μου την ΑΝΟΔΟ αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτή την προσπάθεια.

Άγγελος Ταράι -17.450 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά, μια επώδυνη διαδρομή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους καθηγητές μου την κα Ιωάννα Βλάση, την κα Κορομάντζου, το κ. Κουτρουμάνο, τον κ. Ηλιόπουλο και γενικότερα όλους τους καθηγητές στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ που με βοήθησαν πάρα πολύ σε όλη αυτή την διαδρομή, τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την πορεία. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερα είναι το άγχος και η πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά το διαχειρίστηκα.  Θα ήθελα να περάσω Φαρμακευτική Πάτρας είμαι λίγο πιο κάτω αλλά εύχομαι να πέσουν οι βάσεις και να τα καταφέρω.

Ελεονώρα Βαρθακοκοίλη-  17.125 μόρια

Η αλήθεια είναι ότι ήταν  μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Προσωπικά , είχα μια σταθερή πορεία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνάντησα δυσκολίες και εμπόδια ή ότι δεν πτοήθηκα αρκετές φορές. Όμως , ο αγώνας και οι κόποι μου ανταμείφτηκαν σε μεγάλο βαθμό , αν εξαιρέσουμε μια αποτυχία μου στην έκθεση η οποία όμως, όπως έχω ακούσει μέχρι στιγμής , είναι κοινή για πολλούς . Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τις καθηγήτριες μου , τόσο του φροντιστηρίου όσο και του σχολείου οι οποίες με στήριζαν εξ αρχής και μου μετέδωσαν γνώσεις που ήταν καθοριστικές για το πως έγραψα εν τελει στις πανελλήνιες.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαμά μου η οποία πίστευε σε εμένα ακόμα και όταν εγώ με αμφισβητούσα . Τέλος ,θα ήθελα να ευχηθώ  στα παιδιά του ‘06 καλή σταδιοδρομία και στα παιδιά του ‘07 καλή αρχή

Ηρακλής Νταβέλης- 16.500 μόρια

Ήταν μια απαιτητική χρονιά, έπρεπε να στερηθούμε κάποια πράγματα αλλά ξέραμε ότι μετά μας περιμένει μια ζωή ανέμελη. Θα έχουμε βέβαια διάβασμα αλλά έχουμε έναν στόχο.  Η επιλογή μου είναι το χημικό και η φυσικοθεραπεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου αλλά και το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και ιδιαίτερα τον καθηγητή μου Γιάννη Κουτρουμάνο, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ στα μαθήματα αλλά και ψυχολογικά κατά την διάρκεια της χρονιάς.

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Ξανθή Νίκη Ξένου -19.080 μόρια

Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και παρά το γεγονός ότι είχα προετοιμαστεί καλά, λύνοντας τα θέματα των προηγούμενων ετών, μπορώ να πω ότι ήταν δυσκολότερα και αυτό μας αδίκησε. Στόχος μου ήταν η Ιατρική, την οποία όμως για 100 μόρια δεν την φτάνω σύμφωνα με τις περσινές βάσεις, ενώ δεύτερη επιλογή του είναι η Φαρμακευτική. Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε δύναμη, τους καθηγητές μου που στάθηκαν σαν οικογένεια μου, αλλά και την ίδια την οικογένεια μου αλλά και τους φίλους μου για την πολύτιμη στήριξη τους στον αγώνα μου.

Θανάσης Θεοδωρόπουλος-18.660 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς ο αγώνας μου απέδωσε και πετυχαίνω το στόχο μου, που είναι η Ιατρική, η Λογοθεραπεία αλλά και η Εργοθεραπεία. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένεια μου, το φροντιστήριο Άλμα και τους καθηγητές μου Σπύρο Λιακόπουλο, Όλγα Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνα Ανδριέλου που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα

??????????

Αναστάσιος Αθανασόπουλος – 18.050 μόρια

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις ξεκίνησε στην Β λυκείου καθώς είχα συνειδητοποιήσει τους στόχους μου .Γνώριζα πως επρόκειτο για μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία και πως θα χρειαζόμουν υπομονή και επιμονή . Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου αυτή είχαν οι γονείς μου και οι αδερφές μου που με υποστήριζαν στις δυσκολίες που αντιμετώπιζα. Στο πλευρό μου είχα ικανούς και καταρτισμένους καθηγητές (σχολείο ,φροντιστήρια )οι οποίοι πέρα από τις γνώσεις που μου παρείχαν με ενθάρρυναν  και ψυχολογικά. Νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου καθώς οι κόποι μου και οι θυσίες της οικογένειας μου ανταμείφθηκαν .Θέλω  να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την επιτυχία μου τους καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου καθώς και τα φροντιστήρια Βόλλαρης , Κύβος  και Πουκαμισάς.

ΓΕΛ Βουνάργου

Άννα Δασκάλου – 16.960 μόρια

Είναι αλήθεια ότι τα θέματα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων είχαν έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Επίσης η ψυχολογία για μένα έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Το άγχος, ειδικά των πρώτων ημερών, στα πρώτα μαθήματα ήταν πολύ μεγάλο. Σε όλο αυτό όμως είχα την στήριξη των γονιών και των καθηγητών μου που με βοήθησαν πάρα πολύ.

Προσωπικά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, και αυτό κρατάω. Διάβαζα με πρόγραμμα, αρκετές ώρες και η προετοιμασία μου είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια. Περιμένουμε τις βάσεις για τα οριστικά αποτελέσματα και εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και να ανταμειφθούν οι κόποι τους».

Ελένη  Γκοροβέλλι  -15.790 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, έκανα την προσπάθειά μου και ελπίζω ότι πετυχαίνω τον στόχο μου και την πρώτη μου επιλογή. Φυσικά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των βάσεων για μεγαλύτερη σιγουριά.

Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για την απόδοσή μου και τις θυσίες στη χρονιά που πέρασε. Ακολουθούσα ένα  σταθερό πρόγραμμα, έβαλα προτεραιότητες στο διάβασμα και φυσικά μεγάλη σημασία είχε η βοήθεια από τους καθηγητές και η στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου από το «Ορόσημο-Θαλής», την κ. Ήρα Κορομάντζου και φυσικά την οικογένειά μου».

ΓΕΛ  Λάλα

Παναγιώτα Δούλα-  18.450 μόρια

Ήταν πολύ κουραστική και απαιτητική χρονιά γιατί εγώ είχα και τα δρομολόγια Λάλα-Πύργο και αυτό ήταν δύσκολο και κουραστικό. Ο κόπος μου ανταμείφθηκε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι αυτό.  Πλέον έχω ξεχάσει και την κούραση και όλα. Νιώθω ικανοποίηση γιατί πιστεύω ότι πετυχαίνω την πρώτη μου επιλογή που είναι το Οικονομικό στη Θεσσαλονίκη αλλά με τα μόριά μου μπορώ να πιάσω πολλές σχολές.

 Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε αλλά και τους καθηγητές από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους σήμερα αλλά και όσοι δεν πέτυχαν θα έχουν και άλλες ευκαιρίες και δεν χρειάζεται να απογοητεύονται.

Κωνσταντίνος Γιαννακόπολος- 17.980 μόρια

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ήταν μια κουραστική χρονιά αλλά ανταμείφθηκαν τελικά οι κόποι μου.

Στόχος μου είναι οι σχολές Λιμενικού αλλά και η Αστυνομία και γι αυτή μου την επιτυχία, θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου.

Να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους καθηγητές  Αλέξανδρο Λίμουρα , Διονύση Στουφή, Γιώργο Μπάμπαλη, Ηλιάνα Λάνη και Σοφία Σαργέντη.

Δίδυμη επιτυχία στο 4ο ΓΕΛ Πύργου

Μαριάννα Κυριακοπούλου – 17.820 μόρια

Σήμερα τελείωσε με επιτυχία ένας δύσκολος και επίπονος αγώνας. Ηταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια, όμως στο τέλος πήγαν όλα καλα. Η κούραση ήταν αρκετή, όμως με το σωστό πρόγραμμα όλα γίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που ήταν συνεχώς στο πλάι μου, αλλά και το φροντιστήριο ΑΛΜΑ και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, την κα. Λουπη, την κα. Παναγιωτοπούλου, την κα. Βόλλαρη και τον κύριο Παπαδόπουλο, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μια συμβουλή για τους επόμενους, παιδιά μην αγχώνεστε!

Σοφία Κυριακοπούλου – 17.955 μόρια

 Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Προσωπικά πήγα πολύ καλά παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι προσπάθησα να μην ταλαιπωρήσω αρκετά τον εαυτό μου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και οι καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΛΜΑ, ο κος.  Βρύνας, η κα. Βαγγοπούλου, η κα. Μάκρη και ο κος. Παπαδόπουλος τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να θυμάστε ότι οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πρέπει να είστε χαρούμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Οι αριστούχοι της Ηλείας

1ο ΓΕΛ Πύργου

Νίκος Νικολόπουλος-  17.550  μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, χρειάζονταν μεγάλη προσπάθεια αλλά με μια ισορροπία έβγαινε. Ήτον δύσκολα τα θέματα φέτος σχετικά με τις άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι την Φαρμακευτική Πάτρας που ήθελα την φτάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτρουμάνο από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους υπόλοιπους καθηγητές μου.

2ο ΓΕΛ Πύργου

Γεωργία (Ζέτα) Γιαννικούλη- 19.125 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από τον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοήθησαν, τους καθηγητές, το σχολείο μου, τους γονείς μου και την οικογένεια μου γενικά, τον παππού μου γιατί ήταν αυτός που έθεσε τα θεμέλια, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Σίγουρα η χρονιά ήθελε προσπάθεια, βέβαια πάντα μου άρεσε το διάβασμα οπότε δεν ήταν κάτι που το έκανα καταναγκαστικά το να διαβάζω. Πρώτη μου επιλογή είναι η Ιατρική, μάλλον Πάτρα θα επιλέξω θα δούμε. Στην έκθεση και φυσική ήταν δύσκολα. Βέβαια η έκθεση είναι πάντα ένα μάθημα υποκειμενικό και δεν εξαρτάται ο βαθμός από την προετοιμασία των δυο τελευταίων χρόνων αλλά απ’ όλα τα ερεθίσματα που έχουμε από μικρά παιδιά, από το γυμνάσιο και ίσως αυτό δεν καταλαβαίνουν τα περισσότερα παιδιά και οι καθηγητές και στοχεύουν τα δυο τελευταία χρόνια ενώ θα έπρεπε απ’ όλα τα χρόνια να καλλιεργούμε το γλωσσικό μας αισθητήριο. 20 στη Χημεία, 19 στη Φυσική, 19,4 Βιολογία, 18,1 στην Έκθεση. Είναι καλοί βαθμοί και είμαι πολύ χαρούμενη.

Χρήστος Ζιώγας- 18.600 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου, ήταν πολύ δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους γονείς μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, για όλα αυτά που μου προσφέραν και έπειτα τους δασκάλους μου όλους, από το Δημοτικό ακόμα και ιδιαίτερα του 2ου Λυκείου Πύργου που συνέβαλαν σημαντικά στην προσπάθεια μας και τους φροντιστές μας και την κ. Χαρά Χαραλαμπίδη που μου έκανε έκθεση και με βοήθησε στο μάθημα αυτό που δεν είναι το δυνατό μου σημείο να γράψω καλά και έτσι να πετύχω το στόχο μου. Φέτος κυρίως στη Φυσική, αλλά και τα Μαθηματικά και η έκθεση ήταν δύσκολα και απαιτητικά τα θέματα και οι βαθμολογίες σε σχέση με πέρυσι είναι χαμηλές, πιστεύω θα πέσουν οι βάσεις. Πιστεύω ότι ήταν αυστηρή και η βαθμολόγηση. Πρώτος μου στόχος είναι Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Μάριος Αναστασόπουλος – 18.000 μόρια

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ανταμείφτηκαν οι κόποι μου και όλες οι θυσίες που έκανα και είμαι συνεχώς με ένα χαμόγελο αφού φτάνω την Φαρμακευτική που είναι ο στόχος μου.

Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά να ακολουθούν αυτά που λένε οι καθηγητές τους  και να αποφεύγουν τα άκρα. Αφού τόσο η υπερβολή όσο και η έλλειψη είναι αρνητικά.

Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, πρέπει να έχουμε χρόνο για ξεκούραση και ισορροπία. Το προτείνω γιατί έτσι πέτυχα κι εγώ τον στόχο μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, τον Φυσικό μου Νίκο Μπουγά , την Βιολόγο μου Κων/να Ανδρεοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τις καθηγήτριες της Έκθεσης και της Χημείας. Να ευχαριστήσω επίσης  και τους καθηγητές του σχολείου μου τους οποίους δεν πρέπει να υποτιμάμε.

Διονυσία (Σίσσυ) Γιαννικούλη – 18.000 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα, δεδομένου ότι διάβασα μόνο τους τελευταίους δυο μήνες όταν αποφάσισα να προσπαθήσω για δεύτερη φορά, παρότι πέρυσι είχα εισαχθεί  στο Χημικό της Πάτρας. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με βοήθησαν, κυρίως τον παππού μου, ο οποίος με βοηθά όλα τα χρόνια, τους γονείς και φυσικά την αδελφή μου.

Αντωνία Σοφού- 17.850 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το περίμενα, πιάνω σίγουρα την σχολή που θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου και από το αποτέλεσμα. Διεθνών ευρωπαϊκών και περιφερειακών σπουδών στο Πάντειο. Οι βάσεις φαίνεται ότι θα πέσουν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πολύ διάβασμα σίγουρα πάρα πολλές θυσίες. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος και να έχεις ένα στόχο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την αδελφή μου, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και το 2ο ΓΕΛ Πύργου.

3ο ΓΕΛ Πύργου

Ανδρέας Κατήρας  -16.375 μόρια

«Θα περιμένω να ανακοινωθούν και οι βάσεις για να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι το Πυροσβεστικό Σώμα. Εκεί στόχευα και πέρυσι. Έχω ήδη περάσει στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής Ηλεκτρονικών Συστημάτων Θεσ/νίκης αλλά είχα αποφασίσει να ξαναπροσπαθήσω. Εκτιμώ ότι θα πέσουν οι βάσεις γιατί τα θέματα στα Μαθηματικά ήταν αρκετά δύσκολα. Προσωπικά νιώθω ικανοποιημένος. Φέτος είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα και καλύτερη οργάνωση».

4ο ΓΕΛ Πύργου

Δανάη Τσάκωνα-19.325 μόρια

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η σχολή της Φαρμακευτικής. Έχω καθαρό 20 στην Φυσική, στην Χημεία 19.8 στην Βιολογία 19,9 και στην Έκθεση 17,6. Η αλήθεια είναι ότι οι βαθμοί στην έκθεση δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των περισσότερων μαθητών και ούτε στις δυνατότητές τους.

Ήταν σίγουρα μια απαιτητική χρονιά, χρειάστηκε να αφιερώσω πολύτιμο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, ωστόσο πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα ανταμείφθηκα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την ΑΝΟΔΟ τον Φυσικό μου τον κ. Κασκούρα, την Χημικό μου την κα Χιώτη όπως και όλο το Φροντιστήριο.

Γιάννης Μικελόπουλος- 18.000 μόρια

Είμαι ευχαριστημένος, από την βαθμολογία που συγκέντρωση αν και περίμενα, όπως και τα περισσότερα παιδιά μεγαλύτερα βαθμό στην έκθεση. Βασικός μου στόχος ήταν η Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα όμως με την βαθμολογία που συγκέντρωσα, πιάνω και υψηλότερες σχολές οπότε έχω στο νου μου την Ιατρική και την Φαρμακευτική στην περίπτωση φυσικά που οι βάσεις πέσουν όπως ακούγεται ευρέως.

Σίγουρα ήταν μια κουραστική και κοπιαστική χρονιά με άγχος ωστόσο με πρόγραμμα κατάφερα να κουραστώ όσο χρειάζονταν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου τις δύσκολες στιγμές. Από δω και πέρα, αισιοδοξώ πως ότι και αν επιλέξω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.

Παναγιώτης Κουρέας, 17.925 μόρια

Πρώτη σχολή που θέλω να δηλώσω είναι η Ιατρική αλλά και άλλες σχολές με ενδιαφέρουν και θα τις σκεφτώ. Δίνω δεύτερη χρονιά, ήταν πιο εύκολη χρονιά για μένα από την πρώτη και θα έλεγα σε όσα παιδιά δεν πέτυχαν τον στόχο τους την πρώτη χρονιά να προσπαθήσουν και πάλι γιατί αξίζει. Η Φυσική φέτος ήταν το πιο δύσκολο μάθημα αλλά και η Έκθεση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένειά μου, η στήριξη ήταν πολύ μεγάλη και τις δυο χρονιές, το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ τον κ. Γιάννη Κουτρουμάνο συγκεκριμένα και την κα Ζωή Βούρτση στην Έκθεση και τους καθηγητές μου στη Βιολογία και στην Φυσική.

Βασίλειος Ζάγκλης-17.500 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος με βάση και την δυσκολία των φετινών θεμάτων, έχω πιάσει τη σχολή που ήθελα, Ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά, όμως με σωστό προγραμματισμό και έχοντας θέσει τις σωστές προτεραιότητες υπήρχε και χρόνος για ξεκούραση ώστε να συνεχίσω με περισσότερη δύναμη το αγώνα αυτό.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου και το φροντιστήριό μου την ΑΝΟΔΟ αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξε σε αυτή την προσπάθεια.

Άγγελος Ταράι -17.450 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά, μια επώδυνη διαδρομή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους καθηγητές μου την κα Ιωάννα Βλάση, την κα Κορομάντζου, το κ. Κουτρουμάνο, τον κ. Ηλιόπουλο και γενικότερα όλους τους καθηγητές στο φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ που με βοήθησαν πάρα πολύ σε όλη αυτή την διαδρομή, τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την πορεία. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερα είναι το άγχος και η πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά το διαχειρίστηκα.  Θα ήθελα να περάσω Φαρμακευτική Πάτρας είμαι λίγο πιο κάτω αλλά εύχομαι να πέσουν οι βάσεις και να τα καταφέρω.

Ελεονώρα Βαρθακοκοίλη-  17.125 μόρια

Η αλήθεια είναι ότι ήταν  μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Προσωπικά , είχα μια σταθερή πορεία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνάντησα δυσκολίες και εμπόδια ή ότι δεν πτοήθηκα αρκετές φορές. Όμως , ο αγώνας και οι κόποι μου ανταμείφτηκαν σε μεγάλο βαθμό , αν εξαιρέσουμε μια αποτυχία μου στην έκθεση η οποία όμως, όπως έχω ακούσει μέχρι στιγμής , είναι κοινή για πολλούς . Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τις καθηγήτριες μου , τόσο του φροντιστηρίου όσο και του σχολείου οι οποίες με στήριζαν εξ αρχής και μου μετέδωσαν γνώσεις που ήταν καθοριστικές για το πως έγραψα εν τελει στις πανελλήνιες.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαμά μου η οποία πίστευε σε εμένα ακόμα και όταν εγώ με αμφισβητούσα . Τέλος ,θα ήθελα να ευχηθώ  στα παιδιά του ‘06 καλή σταδιοδρομία και στα παιδιά του ‘07 καλή αρχή

Ηρακλής Νταβέλης- 16.500 μόρια

Ήταν μια απαιτητική χρονιά, έπρεπε να στερηθούμε κάποια πράγματα αλλά ξέραμε ότι μετά μας περιμένει μια ζωή ανέμελη. Θα έχουμε βέβαια διάβασμα αλλά έχουμε έναν στόχο.  Η επιλογή μου είναι το χημικό και η φυσικοθεραπεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου αλλά και το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και ιδιαίτερα τον καθηγητή μου Γιάννη Κουτρουμάνο, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ στα μαθήματα αλλά και ψυχολογικά κατά την διάρκεια της χρονιάς.

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Ξανθή Νίκη Ξένου -19.080 μόρια

Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και παρά το γεγονός ότι είχα προετοιμαστεί καλά, λύνοντας τα θέματα των προηγούμενων ετών, μπορώ να πω ότι ήταν δυσκολότερα και αυτό μας αδίκησε. Στόχος μου ήταν η Ιατρική, την οποία όμως για 100 μόρια δεν την φτάνω σύμφωνα με τις περσινές βάσεις, ενώ δεύτερη επιλογή του είναι η Φαρμακευτική. Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε δύναμη, τους καθηγητές μου που στάθηκαν σαν οικογένεια μου, αλλά και την ίδια την οικογένεια μου αλλά και τους φίλους μου για την πολύτιμη στήριξη τους στον αγώνα μου.

Θανάσης Θεοδωρόπουλος-18.660 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς ο αγώνας μου απέδωσε και πετυχαίνω το στόχο μου, που είναι η Ιατρική, η Λογοθεραπεία αλλά και η Εργοθεραπεία. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένεια μου, το φροντιστήριο Άλμα και τους καθηγητές μου Σπύρο Λιακόπουλο, Όλγα Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνα Ανδριέλου που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα

??????????

Αναστάσιος Αθανασόπουλος – 18.050 μόρια

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις ξεκίνησε στην Β λυκείου καθώς είχα συνειδητοποιήσει τους στόχους μου .Γνώριζα πως επρόκειτο για μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία και πως θα χρειαζόμουν υπομονή και επιμονή . Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου αυτή είχαν οι γονείς μου και οι αδερφές μου που με υποστήριζαν στις δυσκολίες που αντιμετώπιζα. Στο πλευρό μου είχα ικανούς και καταρτισμένους καθηγητές (σχολείο ,φροντιστήρια )οι οποίοι πέρα από τις γνώσεις που μου παρείχαν με ενθάρρυναν  και ψυχολογικά. Νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου καθώς οι κόποι μου και οι θυσίες της οικογένειας μου ανταμείφθηκαν .Θέλω  να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την επιτυχία μου τους καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου καθώς και τα φροντιστήρια Βόλλαρης , Κύβος  και Πουκαμισάς.

ΓΕΛ Βουνάργου

Άννα Δασκάλου – 16.960 μόρια

Είναι αλήθεια ότι τα θέματα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων είχαν έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Επίσης η ψυχολογία για μένα έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Το άγχος, ειδικά των πρώτων ημερών, στα πρώτα μαθήματα ήταν πολύ μεγάλο. Σε όλο αυτό όμως είχα την στήριξη των γονιών και των καθηγητών μου που με βοήθησαν πάρα πολύ.

Προσωπικά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, και αυτό κρατάω. Διάβαζα με πρόγραμμα, αρκετές ώρες και η προετοιμασία μου είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια. Περιμένουμε τις βάσεις για τα οριστικά αποτελέσματα και εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και να ανταμειφθούν οι κόποι τους».

Ελένη  Γκοροβέλλι  -15.790 μόρια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, έκανα την προσπάθειά μου και ελπίζω ότι πετυχαίνω τον στόχο μου και την πρώτη μου επιλογή. Φυσικά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των βάσεων για μεγαλύτερη σιγουριά.

Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για την απόδοσή μου και τις θυσίες στη χρονιά που πέρασε. Ακολουθούσα ένα  σταθερό πρόγραμμα, έβαλα προτεραιότητες στο διάβασμα και φυσικά μεγάλη σημασία είχε η βοήθεια από τους καθηγητές και η στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου από το «Ορόσημο-Θαλής», την κ. Ήρα Κορομάντζου και φυσικά την οικογένειά μου».

ΓΕΛ  Λάλα

Παναγιώτα Δούλα-  18.450 μόρια

Ήταν πολύ κουραστική και απαιτητική χρονιά γιατί εγώ είχα και τα δρομολόγια Λάλα-Πύργο και αυτό ήταν δύσκολο και κουραστικό. Ο κόπος μου ανταμείφθηκε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι αυτό.  Πλέον έχω ξεχάσει και την κούραση και όλα. Νιώθω ικανοποίηση γιατί πιστεύω ότι πετυχαίνω την πρώτη μου επιλογή που είναι το Οικονομικό στη Θεσσαλονίκη αλλά με τα μόριά μου μπορώ να πιάσω πολλές σχολές.

 Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε αλλά και τους καθηγητές από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους σήμερα αλλά και όσοι δεν πέτυχαν θα έχουν και άλλες ευκαιρίες και δεν χρειάζεται να απογοητεύονται.

Κωνσταντίνος Γιαννακόπολος- 17.980 μόρια

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ήταν μια κουραστική χρονιά αλλά ανταμείφθηκαν τελικά οι κόποι μου.

Στόχος μου είναι οι σχολές Λιμενικού αλλά και η Αστυνομία και γι αυτή μου την επιτυχία, θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου.

Να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους καθηγητές  Αλέξανδρο Λίμουρα , Διονύση Στουφή, Γιώργο Μπάμπαλη, Ηλιάνα Λάνη και Σοφία Σαργέντη.

Δίδυμη επιτυχία στο 4ο ΓΕΛ Πύργου

Μαριάννα Κυριακοπούλου – 17.820 μόρια

Σήμερα τελείωσε με επιτυχία ένας δύσκολος και επίπονος αγώνας. Ηταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια, όμως στο τέλος πήγαν όλα καλα. Η κούραση ήταν αρκετή, όμως με το σωστό πρόγραμμα όλα γίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που ήταν συνεχώς στο πλάι μου, αλλά και το φροντιστήριο ΑΛΜΑ και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, την κα. Λουπη, την κα. Παναγιωτοπούλου, την κα. Βόλλαρη και τον κύριο Παπαδόπουλο, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μια συμβουλή για τους επόμενους, παιδιά μην αγχώνεστε!

Σοφία Κυριακοπούλου – 17.955 μόρια

 Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Προσωπικά πήγα πολύ καλά παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι προσπάθησα να μην ταλαιπωρήσω αρκετά τον εαυτό μου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και οι καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΛΜΑ, ο κος.  Βρύνας, η κα. Βαγγοπούλου, η κα. Μάκρη και ο κος. Παπαδόπουλος τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να θυμάστε ότι οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πρέπει να είστε χαρούμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ