Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝίκη της τοπικής κοινωνίας της Ανδραβίδας

Νίκη της τοπικής κοινωνίας της Ανδραβίδας

Ενάντια σε μία ακατανόητη ενέργεια του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

Τροποποιήθηκε η απόφαση που δεν επέτρεπε στους αποφοιτήσαντες μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο ΓΕΛ Ανδραβίδας

Νίκη της τοπικής κοινωνίας της Ανδραβίδας ενάντια σε μία ακατανόητη ενέργεια του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας είχαμε χθες το πρωί. Μετά την οργανωμένη αντίδραση του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, του Τοπικού Συμβουλίου, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ανδραβίδας, του Γυμνασίου Νεοχωρίου, πολιτών και φυσικά μαθητών, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας είχαμε Ανδρέας Ζέρβας τροποποίησε αρχική απόφασή του που δεν επέτρεπε στους αποφοιτήσαντες μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο Γενικό Λύκειο Ανδραβίδας.

Η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας αντέδρασε άμεσα προχωρώντας το βράδυ της Πέμπτης σε έκτακτη συνέλευση και χθες το πρωί οι μαθητές μαζί μες τους γονείς τους και φορείς του Δήμου και της πόλης αρνήθηκαν να εισέλθουν στο σχολεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.Παράλληλα, απεστάλη έγγραφη διαμαρτυρίαπρος τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με κοινοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας, τον Υφυπ. Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο και όλους τους Βουλευτές του Νομού μας.

Τελικά, η απόφαση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας τροποποιήθηκε και η επιχειρούμενη αδικία προς την Ανδραβίδα έμεινε στο… συρτάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ