Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΗ απολυτή ολυμπιακή εμπειρία στην κάρδια του Ολυμπισμού 

Η απολυτή ολυμπιακή εμπειρία στην κάρδια του Ολυμπισμού 

3ο “OLYMPIC DAY RUN” ANCIENT OLYMPIA

Παράταση εγγραφών έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 22:00 μ.μ. 

Το Σάββατο 15 Ιουνίου το “Olympic Day Run” ANCIENT OLYMPIA, ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας  Δρόμου της χώρας που φέρει το ισχυρότερο παγκοσμίως brand name, αυτό των Ολυμπιακών  κύκλων και υλοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες για τον εορτασμό της Διεθνούς  Ολυμπιακής Ημέρας, επιστρέφει για 3η συναπτή χρονιά στην καρδιά του Ολυμπιακού Κινήματος!! 

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνδιοργάνωση με  τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία διοργανώνουν Αγώνες 1,5Κ &  4Κ, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος της απόλυτης  Ολυμπιακής εμπειρίας, μέσα από απολαυστικές διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας  Ολυμπίας, το λίκνο του Ολυμπισμού. Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές και  μέλη της παγκόσμιας Ολυμπιακής οικογένειας ορίζουν σημείο συνάντησης το Δημαρχείο της  Αρχαίας Ολυμπίας κι ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με ενεργούς πολίτες και αθλητές από 80  χώρες και 5 ηπείρους δημιουργώντας τη μεγαλύτερη Ολυμπιακή δρομική ομάδα!!

Το “Olympic Day Run” είναι η ναυαρχίδα των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει η Διεθνής  Ολυμπιακή Επιτροπή για τον εορτασμό της “International Olympic Day ” και πρόκειται για  το μοναδικό παγκοσμίως δρομικό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο πλέον των 5 εκατομμυρίων  δρομέων. Η διοργάνωση του “Olympic Day Run” Ancient Olympia αναδεικνύοντας την κοιτίδα του  Ολυμπιακού κινήματος, προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων δρομέων και εντάσσει  δυναμικά την χώρα μας στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη.

*Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικά μετάλλια και το αναμνηστικό δίπλωμα της  Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

«ΑΛΑΛΑΓΜΟΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ» | 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού   προγράμματος του 3ου “Olympic Day Run” Ancient Olympia, την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Αρχαιολογικό  Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, η διεθνούς φήμης σοπράνο  Αναστασία Ζαννή, συνοδεία  κουαρτέτου εγχόρδων και  πιάνου, θα παρουσιάσει μία ωδή  στο Ολυμπιακό πνεύμα, μια μαγική βραδιά που αναδεικνύει την πολιτιστική πλευρά του Αθλητισμού και την δύναμη του Ολυμπισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 

Home

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα  της κορυφαίας Ολυμπιακής διοργάνωσης: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083079823874

https://www.instagram.com/olympic_day_run_olympia/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ