Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, μόνο με ισχυρή Νέα Δημοκρατία»

«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, μόνο με ισχυρή Νέα Δημοκρατία»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ 

Ανδρέας Νικολακόπουλος:

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Αδρέας Νικολακόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

 «Η παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, σηματοδοτεί μία νέα εποχή ανάπτυξης και εξέλιξης για την Ηλεία, και στέλνει παντού το μήνυμα νίκης, για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Η μεγάλη συγκέντρωση μάλιστα στην Πλατεία Δικαστηρίων, πιστοποίησε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι το «στοίχημα» της Ευρωκάλπης είναι «Η Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη», και αυτό μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ψήφο στη Νέα Δημοκρατία. Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχουν μεγάλη σημασία για την Ελλάδα, καθώς ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει σταθερή πορεία της χώρας προς τα εμπρός και συνέχιση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων προς όφελος όλων των Ελλήνων».

Στην επίσκεψή τους στον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή, συζητήθηκαν αρκετά από τα θέματα καθημερινότητας των πολιτών, ενώ στη συνέχεια περπάτησαν στην αγορά της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επιχειρηματίες, εμπόρους, εργαζομένους και πολλούς πολίτες. Τέλος, ιδιαίτερη αξία για την Ηλεία, είχε η επίσκεψη που ακολούθησε στην 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα. 

«Συνοδεύουμε με χαρά τον Πρωθυπουργό στην 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα. Μία αεροπορική βάση ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας, που λόγω της εξαιρετικά στοχευμένης πολιτικής της Κυβέρνησης της ΝΔ στα ζητήματα Εθνικής Άμυνας και Εξοπλισμών, περνάει πλέον στην «επόμενη μέρα» και  εξελίσσεται σε μία από τις πιο σύγχρονες αεροπορικές βάσεις της Ευρώπης, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία, ενώ τα οικονομικά οφέλη από τις επενδύσεις πάνω από 150 εκ. ευρώ που θα γίνουν για να δεχτεί τα αεροσκάφη F-35, θα έχουν ως τελικό αποδέκτη την τοπική οικονομία και κατ’ επέκταση τους κατοίκους του νομού μας», δήλωσε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ