Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Με όπλο μας την εξωστρέφεια, δημιουργούμε έναν ισχυρό Δήμο»

«Με όπλο μας την εξωστρέφεια, δημιουργούμε έναν ισχυρό Δήμο»

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «e-SHyIPS» που σκοπό έχει την αξιοποίηση του υδρογόνου σαν καύσιμη ύλη των επιβατικών πλοίων

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «e-SHyIPS» που σκοπό έχει την αξιοποίηση του υδρογόνου σαν καύσιμη ύλη των επιβατικών πλοίων.

Το Δήμαρχο συνοδεύουν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού  κ. Σκλαβενίτης Γ., οι υπάλληλοι του Τμήματος Προγραμματισμού  κ. Αθανασόπουλος Ε., κ. Σαραντόπουλος Γ., και οι εξωτερικοί συνεργάτες κ. Γαρύφαλλος Γ. και κ. Παπαγιαννόπουλος Γ.

Στο συγκεκριμένο έργο που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ήταν μέλη της κοινοπραξίας υλοποίησης με επικεφαλής εταίρο το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας  δήλωσε ότι «με τη σωστή διαχείριση των πόρων του προγράμματος, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση   καταφέραμε να απορροφήσουμε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων που προβλεπόντουσαν.

Σήμερα εδώ στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου  συζητήσαμε με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεση κατάθεση, και ταχεία υλοποίηση προγραμμάτων του Δήμου μας, σε άξονες που αφορούν υποδομές, ενέργεια, γεωργική εκμετάλλευση, τουρισμό, και πολιτισμό.

Με όπλο μας την εξωστρέφεια, δημιουργούμε έναν ισχυρό Δήμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ