Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπισκέψεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus

Επισκέψεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus

Γυμνάσιο Γαστούνης

Το Γυμνάσιο Γαστούνης συμμετείχε σε κινητικότητες στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus που εκπονεί. Η συνάντηση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2  UNIFF:UnitedFriendsforBetterFuture έγινε από 21 έως και 26 Απριλίου 2024 στο Ικόνιο της Τουρκίας.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν:                     

1) οι εκπαιδευτικοί: Γιάντσιου Όλγα ΠΕ11, συντονίστρια τουπρογράμματος και Βαρβαρέσου Βασιλική μέλος της παιδαγωγικής ομάδας τουπρογράμματος.

2) οι μαθητές: Αντιόχου Αγγελική, Βαρδουνιώτη Αδαμαντία, ΝτόντηΔήμητρα, Κωστοπούλου Βασιλική από τη Β τάξη και Πετρόπουλος Νικος, ΛαμπράκοςΣπύρος από τη Γ τάξη καθώς επίσης και καθηγητές και μαθητές από τη Φινλανδία.

Μάλιστα, στην Τουρκία έγινε και η βράβευση του σχολείου για το καλύτερο logo!

Η επόμενη κινητικότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο “The 21st centuryschool”  από 13 έως και 17 Μαΐου 2024 στην πόλη Haramsoya της Νορβηγίας.Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί: Γιάντσιου Όλγα ΠΕ11, συντονίστρια τουπρογράμματος, και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος ΣτεφανοπούλουΙωάννα, ΠΕ03, Νικολάκη Φωτεινή, ΠΕ06 και Βαρβαρέσου Βασιλική, ΠΕ80. Συμμετείχαν επίσης και καθηγητές από την Ιρλανδία.

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους μας! Συμμετείχαμε σε  δράσεις, ανταλλάξαμε απόψεις, ιδέες και καλές πρακτικές. Γνωρίσαμε τα εκπαιδευτικά συστήματα των άλλων σχολείων, και ξεναγηθήκαμε στα αξιοθέατα των πόλεων που επισκεφτήκαμε! Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να επισκεφτούμε άλλα σχολεία του εξωτερικού με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ