Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣειρά επαφών  και συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση

Σειρά επαφών  και συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση

Εντός και εκτός  Π.Ε. Ηλείας

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της Τετάρτης 22  Μαΐου, για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκο Κοροβέση, ο οποίος συνεχίζει εντός και εκτός νομού τις επαφές και τις συναντήσεις προς όφελος των Ηλείων πολιτών.

Ο κ. Κοροβέσης, το πρωί της Τετάρτης μαζί με συναδέλφους Αντιπεριφερειάρχες και μέλη της Περιφερειακής Αρχής έδωσε το «παρών» στο Θεματικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στην Πάτρα με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», όπου αναδείχτηκε η δύναμη της Αυτοδιοίκησης, αλλά και η ανάγκη να ενισχυθεί, να θωρακιστεί και να αποκτήσει τον θεσμικό και δημοσιονομικό «χώρο» που θα μεγαλώσει την αποτελεσματικότητά της.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, βρέθηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Υρμίνη», μαζί με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής, Βασίλη Σπανάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα προκειμένου να συζητήσουν με τους παραγωγούς για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοροβέσης παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα, εγκληματολόγου και πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: “Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη”, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σάκκουλα και η ημέρα ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον οποίον τον συνδέει χρόνια φιλία.

Οι επαφές και οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με στόχο να αποφέρουν καρπούς προς όφελος της Ηλείας και των συμφερόντων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ