Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Χρίστος Πλευριάς βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση

Ο Χρίστος Πλευριάς βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση

Για την δουλειά του στον χώρο της δημοσιογραφίας

Η  φετινή «ατζέντα» της γνωμοδοτικής επιτροπής των κορυφαίων βραβείων δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση περιελάμβανε για πρώτη φορά από την 38χρονη πορεία του θεσμού ένα πρόσωπο από την Ηλεία.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Χρίστο Πλευριάμέλους της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΠΗΝ) που έτυχε της ξεχωριστής αυτής διάκρισης  παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Ζάππειο Μέγαρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Την απονομή του βραβείου στον δημοσιογράφο του τόπου μας έκανε ο πρώην  Α’ Αντιπρόεδρος  της Βουλής και μακροβιότερος  ενεργός βουλευτής της χώρας σήμερα, Γιάννης Τραγάκης που συνεχάρη θερμά τον Χρίστο Πλευριά για την παρουσία και την δουλειά του στον χώρο της δημοσιογραφίας, της ενημέρωσης και της επικοινωνίας.

Ο τελευταίος που είναι Προιστάμενος – Συντονιστής στην ΕΡΤ Πύργου και Δντης Σύνταξης στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» σε δήλωσή του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ επεσήμανε ότι πρόκειται για διάκριση που δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά αντιπροσωπεύει όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται στον καθημερινό αγώνα της ενημέρωσης της Περιφέρειας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μπότση Πάνος Καραγιάννης ενώ μίλησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ  Σωτήρης Τριανταφύλλου και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Παρευρέθησαν αρχηγοί και εκπρόσωποι των κομμάτων  η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ενώ από την Ηλεία έδωσε το παρών ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός.

Ακόμη παρευρέθησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δ. Χούπηςκαι όλοι οι Αρχηγοί των Σωμάτων Στρατού καθώς υπήρξαν τιμητικές διακρίσεις για τους δύο αθάνατους πιλότους μας  Χρήστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη που έφυγαν από τη ζωή  όταν κατέπεσε το αεροσκάφος τους στη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στις πυρκαγιές της Εύβοιας τον Ιούλιο του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ