Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΙδιαίτερα επιτυχημένη η 7η Αγωνιστική Ημερίδα Καράτε

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η 7η Αγωνιστική Ημερίδα Καράτε

Γαστούνη

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η 7η Αγωνιστική Ημερίδα Καράτε που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γαστούνης το πρωί της Κυριακής από τον Σύλλογο «Άρης» υπό την αιγίδα του Δήμου Πηνειού.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από διακόσιοι πενήντα αθλητές και αθλήτριες-ηλικία 4 έως έξι ετών-από αθλητικούς συλλόγους της Γαστούνης, του Βαρθολομιού, της Βάρδας και της Σπάρτης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος οι αθλητές Δημήτριος Πόπορης, Αναστασία Κοκκώνη, Αθανάσιος Ζέζας, ΘεόφιλοςΣαμψώνης και Σοφία Μητσοπούλου, ενώ τιμητική πλακέτα του Δήμου Πηνειού παρέλαβε και η προπονήτρια του Συλλόγου κα. Έλενα Κοτσίρη.

Την εκπεφρασμένη θέση της δημοτικής αρχής ότι ο Δήμος Πηνειού θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία προάγει τον αθλητισμό επανέλαβε ο δήμαρχος κ. Αλέξης Καστρινός. Παράλληλα σημείωσε ότιη συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο μιας πολιτιστικής αντεπίθεσης για την αναγέννηση του δήμου. Τέλος ο κ. Καστρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση της ημερίδας ενώ παράλληλα συνεχάρη τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα.

Από την πλευρά της η προπονήτρια του Άρη Γαστούνης κ. Έλενα Κοτσίρηεπεσήμανε ότι η διοργάνωση αποσκοπεί στην προτροπή των παιδιών να ασχοληθούν με το άθλημα του καράτε και την καλλιέργεια των αξιών του υγιούς ανταγωνισμού, του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ