Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΒιωματικό σεμινάριο ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών  4ου Γυμνασίου Πύργου

Βιωματικό σεμινάριο ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών  4ου Γυμνασίου Πύργου

Από το Κέντρο Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις»

Βιωματικό εργαστήρι για την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στον παιδαγωγικό τους ρόλο πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» σε συνεργασία με το 4ο Γυμνάσιο Πύργου με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών του σχολείου, στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης. Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στην δυναμική της ομάδας – τάξης και η ανάδειξη των παραγόντων στην επικοινωνία που μπορούν να υποστηρίξουν τις ψυχοκοινωνικές ανάγκες των εφήβων μαθητών ταυτόχρονα με τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες και υλοποιήθηκε σε συνέχεια του προγράμματος σε μαθητές της Α’ τάξης.

Το εργαστήρι διοργανώθηκε για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών στον δικό τους ρόλο, όπου με βιωματικό τρόπο έδωσε την δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να συνδεθούν μέσα από τις προσωπικές τους αξίες και να αναζητήσουν εκείνες τις πλευρές στην επικοινωνία που συμβάλλουν στην καλλιέργεια του θετικού κλίματος στην ομάδα  της τάξης. Το εργαστήρι υλοποιήθηκε από την κα. Γιώτα Τσαπαρδώνη, ψυχολόγο.

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» ευχαριστεί  την Διευθύντρια του σχολείου κα Γιαννακοπούλου Νεκταρία, την Υπεύθυνη σχολικής ζωής του σχολείου κα Τριχιά Μαρία, και τους εκπαιδευτικούς για την εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή και τη συνεργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ