Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗλεία-Eνδοοικογενειακή βία: Τρεις συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο

Ηλεία-Eνδοοικογενειακή βία: Τρεις συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο

Μάστιγα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα – Ακόμη επτά συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο

Συνελήφθησαν σε επτά περιπτώσεις επτά άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία για ενδοοικογενειακή βία. Οι δύο περιπτώσεις σημειώθηκαν στην Πάτρα – Απείλησε πως θα βλάψει την ίδια και την μητέρα της.

Συνελήφθησαν, σε επτά περιπτώσεις, χθες και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, στο Αίγιο, στον Πύργο, στη Μανολάδα, στην Αμαλιάδα και στο Θέρμο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα σε τρεις περιπτώσεις στην Αχαΐα:

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στην οικία της.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Αίγιο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η συντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σε τρεις περιπτώσεις στην Ηλεία:

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ