Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Δήμαρχος Ήλιδας υποδέχθηκε στο γραφείο του μαθητές της Αμαλιάδας

Ο Δήμαρχος Ήλιδας υποδέχθηκε στο γραφείο του μαθητές της Αμαλιάδας

Συζήτησαν για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Δήμο


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, αφού το γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο επισκέφθηκαν επτά μαθητές του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, συνοδευόμενοι από τη μαθηματικό του σχολείου τους κα Βασιλική Δεδότση.
Πρόκειται για τα παιδιά που συμμετέχουν στην περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΓΕΛ και το τελευταίο διάστημα υλοποιούν ειδικό πρόγραμμα, υπό τον τίτλο: «Εναλλακτικός Τουρισμός: Ένας αναξιοποίητος θησαυρός για την Ηλεία», με υπεύθυνη του προγράμματος την κυρία Δεδότση.
Τα παιδιά ρώτησαν το Δήμαρχο Ήλιδας για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία του τόπου μας και κυρίως την Αρχαία Ήλιδα, την διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας.
Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος απάντησε στο σύνολο των ερωτήσεων των μαθητών, βοηθώντας στην κριτική τους σκέψη και δίνοντας όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζονται για το πρόγραμμά τους.
Μάλιστα, η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και για το λόγο αυτό κράτησε περισσότερο από μία ώρα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ