Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝ. Κοροβέσης: «Παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής»

Ν. Κοροβέσης: «Παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ, ΠΕΤΡΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Η παράταση προθεσμιών χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των κτιρίων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές στην Ηλεία, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, που είχαν το προηγούμενο διάστημα, στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Πέτρο Καμπούρη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κοροβέσης, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες ιδιοκτήτες κτιρίων από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την Ηλεία, ζήτησε από τον κ. Καμπούρη, την χορήγηση παράτασης τόσο της ισχύος των αδειών Επισκευής, όσο και της υποβολής αιτήσεων για την χορήγηση β’ και δόσεων εγκρίσεων πυρόπληκτων και σεισμόπληκτων κτιρίων.
Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, δεσμευόμενος ότι θα εξετάσει το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία να του σταλούν τα στατιστικά στοιχεία, προκειμένου να τα ελέγξει και να προωθήσει το αίτημα παράτασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ