Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑναστολή «λουκέτου» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα

Αναστολή «λουκέτου» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα

Μετά την συνάντηση του Γ. Λέντζα με την Διοίκηση της Τράπεζας
Αναστολή «λουκέτου» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα, συμφωνήθηκε στην συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με την Διοίκηση της Τράπεζας.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα συνάντηση με τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την λειτουργία του υποκαταστήματος στην περιοχή.


Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης παρουσίασε στην συνάντηση αναλυτικά στοιχεία, καθώς το συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα εξυπηρετεί τόσο την Ηλεία, όσο και την Αχαΐα, με πελάτες χιλιάδες κατοίκους, παραγωγούς και επιχειρήσεις.
Ο Γιάννης Λέντζας ευχαριστεί δημόσια όλους του Βουλευτές Ηλείας και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Διονύση Καπλάνη για την στήριξή τους στο δίκαιο αίτημα του Δήμου, καθώς και τους παραγωγούς και επιχειρηματίες της περιοχής που παραβρέθηκαν στην συνάντηση. Περισσότερο από όλους ο Δήμαρχος ευχαριστεί όλους τους απλούς δημότες που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται στο πλευρό του Δήμου για την παραμονή της Τράπεζας.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ