Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο επίκεντρο το «Παρά Θιν’ Αλός» και η συνολική αξιοποίηση της περιοχής

Στο επίκεντρο το «Παρά Θιν’ Αλός» και η συνολική αξιοποίηση της περιοχής

Συνάντηση Νικολακόπουλου με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ
Με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Ηρώ Χατζηγεωργίου συναντήθηκε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο διαγωνισμός που «τρέχει» για το «Παρά Θιν’ Αλός» στην παραλία της Ζαχάρως καθώς και η συνολική αξιοποίησης της περιοχής.
Σύμφωνα με την ΕΤΑΔ, ο διαγωνισμός για το «Παρά Θιν’ Αλός» θα έχει πλειοδότη πολύ σύντομα, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για να λειτουργήσει ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τουριστική χρήση.


Παράλληλα, έγινε γνωστό πως εξασφαλίστηκαν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις για να λειτουργήσει το υδροθεραπευτήριο στα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα. Μάλιστα, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος ζήτησε να εξεταστεί από την ΕΤΑΔ η δυνατότητα να ξεκινήσει φέτος νωρίτερα η λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου.
Τέλος, ο κ. Νικολακόπουλος και η κα Χατζηγεωργίου συζήτησαν διεξοδικά το θέμα αξιοποίησης του Καϊάφα, μέσω της αναζήτησης ενδιαφερομένου επενδυτή, ώστε να «τρέξουν» οι απαραίτητες διαδικασίες. Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του διαγωνισμού έχει «παγώσει» εδώ και καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν με το υπάρχον νομοθετικό καθεστώς, αλλά και ενδεχόμενες νομοθετικές αλλαγές για τις οποίες θα πιέσει και η ΕΤΑΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ