Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣυναγερμός στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής: Δύο πυρκαγιές σε Πράσινο και Καλυβάκια

Συναγερμός στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής: Δύο πυρκαγιές σε Πράσινο και Καλυβάκια

Συναγερμός σήμανε και χθες το πρωί στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Πράσινο του Δήμου Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από καύση υπολειμμάτων καλλιέργειας, ενώ επεκτάθηκε και σε δασική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά πριν προλάβει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Παράλληλα χθες το μεσημέρι φωτιά ξέσπασε εντός δασικής έκτασης, στην Τ.Κ. Καλυβακίων με αποτέλεσμα τη νέα κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής. Η φωτιά κατασβέστηκε πριν λάβει διαστάσεις.

Δύο συλλήψεις και διοικητικά πρόστιμα ύψους 500€
Σε ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος επισημαίνεται: «Συνελήφθη στις 21 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Πρασίνου, του δήμου Πύργου Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€. Παράλληλα συνελήφθη στις, 21 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς εντός δασικής έκτασης, στην Τ.Κ. Καλυβακίων, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ