Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑποτελέσματα 11ου διαγωνισμού ποίησης

Αποτελέσματα 11ου διαγωνισμού ποίησης

Από την Εταιρεία Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων “ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ”

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 11ου Ποιητικού διαγωνισμού που προκήρυξε η Εταιρεία Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων “ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ” στην επέτειο των διακοσίων χρόνων από τη συγγραφή-έμπνευση του Εθνικού μας Ύμνου από τον Διονύσιο Σολωμό ως ακολούθως:
• To Α΄ Βραβείο στη μαθήτρια της Γ΄ Τάξεως του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδος Μαρία Κούνα με ψευδώνυμο «ΔΗΙΆΝΕΙΡΑ» για το ποίημα της με τίτλο: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ».
• To B΄ Βραβείο στη μαθήτρια της Α΄ Τάξεως του Εσπερινού Λυκείου Αμαλιάδος Αθανασία Μπάτραλη με το ψευδώνυμο «ΗΧΩ» για το ποίημα της με τίτλο: «ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΙΚΗΣ» και
• Το Γ΄ Βραβείο στη μαθήτρια της Α΄ τάξεως του Εσπερινού Γυμνασίου Αμαλιάδος Αθανασία Μπενέτου με το ψευδώνυμο: «Χρύσα» για το ποίημα της με τίτλο: «ΘΕΙΟΣ ΥΜΝΟΣ».
Τα βραβεία θα απονεμηθούν την Πέμπτη 21η Μαρτίου και ώρα 7μ.μ. κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Εταιρείας Λογοτεχνών για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ».
Τα βραβεία πέραν του τιμητικού διπλώματος θα συνοδεύονται και με βιβλία ποιητικών συλλογών- εκδόσεων της Στέγης Γραμμάτων «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ».
Τα ποιήματα που διακρίθηκαν θα δημοσιευθούν στην Ηλεκτρονική σελίδα της Εταιρείας Λογοτεχνών και στο προσεχές τεύχος του ετήσιου περιοδικού «ΑΧΑΪΚΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ