Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤο Olympian Village κορυφαίο family resort στην Ελλάδα

Το Olympian Village κορυφαίο family resort στην Ελλάδα

Τιμήθηκε στην 31 τελετή του World Travel Awards στο Βερολίνο

Μια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το ξενοδοχείο Olympian Village του Ομίλου Aldemar Resorts στον κορυφαίο και μακροβιότερο διεθνή θεσμό βραβείων στον Τουρισμό, στα World Travel Awards. Το Olympian Villageκέρδισε τον τίτλο Greece’s Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών.
Η λαμπερή τελετή των 31ων World Travel Awards, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton του Βερολίνου, στις 6 Μαρτίου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin 2024 και σε αυτή παρευρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του Olympian Village ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Παντελής Γάσπαρης, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, κα Χριστιάνα Βασιλειάδου.
Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει και να αναδείξει διεθνώς το Olympian Village ως έναν προορισμό ιδανικό για οικογένειες, χάρη στην μοναδική τοποθεσία του, τις εγκαταστάσεις του, τις υπηρεσίες του που σχεδιάζονται με φροντίδα για τους γονείς και τα παιδιά, και τη ζεστή, ανεπιτήδευτη φιλοξενία που προσφέρει.
Ο άνθρωπος ήταν ανέκαθεν και συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Ομίλου Aldemarκαι έχοντας αυτή την ανθρωποκεντρική βάση, το ξενοδοχείο και οι υπηρεσίες του εξελίσσονται και εμπλουτίζονται κάθε χρόνο. Το Olympian Village είναι ένα grandresort, όχι μόνο λόγω μεγέθους, αλλά κυρίως διότι πρεσβεύει και λειτουργεί πάνω στην πολυδιάστατη φύση της φιλοξενίας, φροντίζοντας την ανάγκη του κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος δήλωσε για τη βράβευση: «Τα βραβεία είναι μια αφορμή να πούμε ένα ακόμη ευχαριστώ στους πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας εγκάρδιας φιλοξενίας. Το προσωπικό και η διεύθυνση του Aldemar Olympian Village συνεχίζει τη συλλογή βραβείων, αλλά και το βιώσιμο και ανθρώπινο μονοπάτι της φιλοξενίας που χάραξε η Aldemar».
ΤαWorld Travel Awards 2024 ήταν μια μεγάλη γιορτή για το Olympian Village, αλλά ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα, που έφυγε με πολλαπλές βραβεύσεις, γεγονός που είναι σημαντικό για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού κλάδου που πρωταγωνιστεί στην ελληνική οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ