Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»: Ευχές με αισιοδοξία για το...

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»: Ευχές με αισιοδοξία για το μέλλον

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2023, έκοψαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και πολιτισμού Ν. Ηλείας « Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ». Δεν ήταν μια απλή συγκέντρωση μελών, μια κοπή πίτας ή μια γιορτή. Ήταν κάτι περισσότερο. Η Διοίκηση και οι επιχειρηματίες και όχι μόνο γυναίκες που συμμετέχουν στον φορέα επέλεξαν να γιορτάσουν μόνο με τις οικογένειές τους. Συναντήθηκαν σε γνωστό γευστικό σημείο του Πύργου και απόλαυσαν λίγες ώρες χαράς, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από το επιχειρείν, με την συνοδεία υπέροχων γευστικών προτάσεων.
Μετά την κοπή της πίτας διασκέδασαν με την ψυχή τους συνοδεία live μουσικής εκφράζοντας τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του Συλλόγου και καθιερώνοντας «μια Κοπή Πίτας… αλλιώς».
Με μόνο τέσσερα χρόνια «ζωής» στα οποία μεσολάβησαν πανδημία και καραντίνα ο σύλλογος γυναικείας επιχειρηματικότητας ανάπτυξης και πολιτισμού Ν. Ηλείας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» έχει καταφέρει να αφήσει ισχυρό πολιτιστικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την γυναικεία επιχειρηματικότητα και να δουλέψουν για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας. Να ξεπεράσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα και τις δυσκολίες που δημιουργούν η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια.
Παρών στην όμορφη εκδήλωση και ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κκ. Αθανάσιος που ευλόγησε την πίτα.

Η πρόεδρος Ιωάννα Λουρίδα – Διαμαντοπούλου και το Δ.Σ του συλλόγου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Λουρίδα-Διαμαντοπούλου με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κκ. Αθανάσιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ