Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτα «σκαριά» η διοργάνωση του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων

Στα «σκαριά» η διοργάνωση του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων

Η πρώτη οργανωτική συνάντηση έγινε τη Δευτέρα στο χώρο της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης

Στα «σκαριά» βρίσκεται το 29ο Καρναβάλι Κρεστενων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, μετά την πρώτη οργανωτική συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο χώρο της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.
Στη σύσκεψη συγκεκριμένα συμμετείχαν ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Καρνάρος, Αθανασία Κουσκουρή και Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Κ., εκπρόσωποι σχολείων, συλλόγων, φορέων κ.α.
Και φέτος στο Καρναβάλι Κρεστένων, που εδώ και πολλά χρόνια είναι «πόλος έλξης» για πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, θα λάβουν μέρος εντυπωσιακά άρματα με εκατοντάδες συμμετέχοντες, η κατασκευή των οποίων θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, με επικεφαλής τις αρμόδιες αντιδημάρχους κ.κ. Κουσκουρή και Φωτεινοπούλου και την ευρεία συμμετοχή των συντελεστών του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων, τόσο από την έδρα όσο και από τις υπόλοιπες περιοχές του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ