Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ: Στην «πρώτη γραμμή» ενημέρωσης με «σύμμαχο» την κοινωνία!

ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ: Στην «πρώτη γραμμή» ενημέρωσης με «σύμμαχο» την κοινωνία!

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ

με «σύμμαχο» την κοινωνία!

 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ
ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σε μια λιτή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική τελετή έγινε τις προηγούμενες ημέρες η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΕΡΤ Πύργου.
Συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου Ραδιοφωνικού Σταθμού, αρκετοί φορείς και πολίτες- εθελοντές που παίρνουν μέρος σε διάφορες δράσεις της ΕΡΤ.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Δντής του Σταθμού Χρίστος Πλευριάς καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έκανε σύντομη αναφορά στις προσπάθειες των εργαζομένων που έχοντας και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προσδίδουν δυναμική, έγκαιρη πληροφόρηση και έντονη παρουσία στα δρώμενα της περιοχής μας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή, τον αναπλ. Δήμαρχο Νώντα Κυριαζή, τον Αντιδήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης Σάκη Κεκάτο, τον Δασάρχη Πύργου Παν. Λάττα και την Αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πύργου Χρύσα Ζούπη.
Παρευρέθησαν εξάλλου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο Πρόεδρος του Τμήματος της ΕΑΑΝ Ηλείας Ζώης Υφαντής, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αθανάσιος Τσιγκρέλης, η πρώην Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ηλείας Έλσα Κωστοπούλου- Τσαγκανού, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως Κων/να Χωρέμη.

Στην ίδια εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν και οι πέντε βουλευτές της Ηλείας και ειδικότερα: Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος από την Αφροδίτη Τσακοπιάκου, η Διονυσία Αυγερινοπούλου από την ΠέλυΜπεβούδα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την Ειρήνη Θεοδωροπούλου, ο Διονύσης Καλαματιανός από τον ΘωμάΔακουρά και ο Μιχάλης Κατρίνης από τον Αλέκο Σοφιανόπουλο.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγινε και η προσφορά των βιβλίων του ιστορικού- συγγραφέα και ερευνητή Θεοδώρου Κ. Λάμπρου, ο οποίος με μια εξαιρετική τεκμηρίωση και επίμονη δουλειά έχει επιμεληθεί τριών εκδόσεων που από εδώ και στο εξής μετά την ευγενική του πρωτοβουλία θα «κοσμούν» και τη βιβλιοθήκη της ΕΡΑ Πύργου. Τα βιβλία παρέλαβε η μουσική παραγωγός του σταθμού Αθανασία Καρούμπαλη.

Την πίτα ευλόγησε ο Παν. Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος ενώ εκλήθησαν για την κοπή της οι εργαζόμενοι Θοδωρής Τσεπενέκας και Χάρης Παπαδέας οι οποίοι προσφάτως έγιναν γονείς και έτσι έδωσαν μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους τους παρευρισκομένους.

Τυχερή του φλουριού ήταν η Χρύσα Ζούπη, το δώρο της οποίας ήταν ένα ραδιοφωνάκι- ρολόι, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα που απασχολούν τον τόπο και την επικαιρότητά μας.

Τη βασιλόπιτα ετοίμασε με μεράκι και με ιδιαίτερη δεξιότητα ο επαγγελματίας- ιδιοκτήτης της επιχείρησης «ΦΟΥΡΝΟΣ» Ιωάννης Σκαρτσιάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ