Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΙωάννης Μελισσανίδης: Επίσκεψη στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ήλιδας Γιώργο Κράλλη

Ιωάννης Μελισσανίδης: Επίσκεψη στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ήλιδας Γιώργο Κράλλη

Ο χρυσός ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης επισκέφθηκε σήμερα το αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας, όπου και είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Ήλιδας Γιώργο Κράλλη.
Ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Γιώργος Κράλλης κατά την ολιγόλεπτη επίσκεψη του χρυσού Ολυμπιονίκη στο αθλητικό κέντρο, τον ξενάγησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και του ανέπτυξε τα σχέδια του για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων , την καλυτέρευση της καθημερινότητας των αθλητών, καθώς και την είσοδο ακόμα πέντε Ολυμπιακών αθλημάτων στο αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας, έτσι ώστε ο δήμος Ήλιδας να μπορεί να γίνει αθλητικός τουριστικός προορισμός για εθνικές ομάδες και συλλόγους.
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε το αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας να γίνει πρότυπο αθλητικών εγκαταστάσεων που μπορεί να φιλοξενήσει τις εθνικές ομάδες της χώρας αλλά και του εξωτερικού.
Επίσης μετά την παρουσίαση της προμελέτης για το νέο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο όπου θα μπορεί να φιλοξενήσει την ενόργανη με την ρυθμική γυμναστική αλλά και τον στίβο ,ο χρυσός ολυμπιονίκης με μεγάλη του χαρά είναι πρόθυμος να βοηθήσει και σε αυτό το σκέλος ώστε τα μικρά παιδιά της πόλης να ζήσουν την, δύναμη του ονείρου!!
Η «δύναμη του ονείρου» είναι ένα project με επικεφαλής τον χρυσό Ολυμπιονίκη όπου προωθεί τον αθλητισμό σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, έτσι λοιπόν αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από την ευλογημένη γη της Ηλείας.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στον χρυσό Ολυμπιονίκη η ιστορία της Αρχαίας Ήλιδας της γενέτειρας των Ολυμπιακών αγώνων αλλά και το φυσικό κάλος του δήμου και πως αυτό μπορεί να συνδέσει την λίμνη Πηνειού την Αρχαία Ήλιδα και το παραλιακό μέτωπο με επίκεντρο τον αθλητισμό.
Η ευχάριστη έκπληξη κατά την ξενάγηση του χρυσού Ολυμπιονίκη στο αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας, ήταν η συνάντηση του με τα χρυσά ταλέντα της πόλης μας στην ρυθμική και στην ενόργανη γυμναστική.
Κατά την αποχώρηση του από το αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης δεσμεύτηκε πως από εδώ και στο εξής θα έχει συχνή επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Κράλλη για όλα τα θέματα που συζήτησαν και τον Απρίλιο θα επισκεφθεί ξανά την πόλη της Αμαλιάδας για να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική συνεργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ