Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠ.Α.Σ. Πύργος:Έντονα παράπονα για τη διαιτησία

Π.Α.Σ. Πύργος:Έντονα παράπονα για τη διαιτησία

Ο ΠΑΣ Πύργος εκφράζει έντονα παράπονα για την διαιτησία στο Καλλίκωμο το Σάββατο, στο ματς με τον Κεραυνό Βρίνας και εξέδωσε μακροσκελή και καυστική ανακοίνωση με αναλυτική περιγραφή των όσων συνέβησαν. Ο ΠΑΣ Πύργος στον επίλογο της ανακοίνωσης καλεί την ΕΠΣΗ να λάβει μέτρα και να μεριμνήσει για την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πύργος αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Μετά τα όσα απίθανα διαδραματίστηκαν χθες στο Γήπεδο του Καλλικώμου, αισθανόμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε δημόσια και να εκφράσουμε τα έντονα παράπονά μας για τις προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις και συμπεριφορές του διαιτητή της συνάντησης, Βλάχου Γεώργιου και του πρώτου βοηθού, Χότζα Χρήστου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της ομάδας μας με αντίπαλο τον Κεραυνό Βρίνας για την 11η αγωνιστική της Γ’ NOS Insurance Services.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής Βλάχος επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων επιδεικνύοντας ιδιαίτερη …ελαστικότητα και ευλυγισία στην εφαρμογή των κανονισμών διαιτησίας, με κραυγαλέο παράδειγμα την αντικανονική ανακοπή αντεπίθεσης της ομάδας μας, η οποία τιμωρήθηκε με απλό φάουλ και χωρίς κίτρινη κάρτα, φάση στην οποία ο αρχηγός της ομάδας μας, Βασίλης Γιαννακόπουλος, εξέφρασε τα παράπονά του στον διαιτητή τονίζοντάς του ότι πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση κάρτας, με τον διαιτητή Βλάχο να του δίνει την απίθανη απάντηση ότι ‹‹όντως είναι κίτρινη κάρτα αλλά επειδή μου το λες εσύ, δεν θέλω και δεν την βγάζω››(!!!)
Παρόμοια …ευαισθησία στα φάουλ και τις κάρτες ο διαιτητής Βλάχος επέδειξε και σε άλλα σκληρά μαρκαρίσματα της αντίπαλης ομάδας, προκαλώντας συνεχώς με τα σφυρίγματα και την εν γένει συμπεριφορά του σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και με ατμόσφαιρα που σε τίποτα δεν θύμιζε αγώνα Γ’ Κατηγορίας.
Η …κατά το δοκούν ευαισθησία του διαιτητή Βλάχου συνεχίστηκε και στη φάση του 78ου λεπτού, όταν ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, Κρανιάς, χτύπησε εκτός φάσης και μπροστά στα μάτια (!!!) του, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Θοδωρή Μαραγκό, δίχως να διακόψει επιτόπου το παιχνίδι για να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή του Κεραυνού. Ως απόρροια τούτου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχασε την ψυχραιμία του και αντέδρασε, δεχόμενος ορθώς την κόκκινη κάρτα. Σε μία φάση όμως που όπως επαναλαμβάνουμε ξεκίνησε από εκτός φάσης χτύπημα του αντίπαλου ποδοσφαιριστή Κρανιά, λίγα μόλις μέτρα δίπλα από τον διαιτητή Βλάχο που δεν σφύριξε ποτέ ώστε να υποδείξει επιτόπου την ξεκάθαρη απευθείας αποβολή και η οποία φάση στην εξέλιξή της οδήγησε σε γενικευμένη αναστάτωση και εκνευρισμό που κόστισε εμφανώς στην ομάδα μας, η οποία μέχρι εκείνο το σημείο προηγούνταν στο σκορ και ήλεγχε το παιχνίδι.
Κύριε Πρόεδρε και κύριοι αρμόδιοι της ΕΠΣ,
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ξανά από κανέναν ανάλογες διαιτησίες και προκλητικές συμπεριφορές εις βάρος της ομάδας μας και σας καλούμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ συνεχώς ασπίδα προστασίας για τέτοιους ακατάλληλους και προκλητικούς διαιτητές και ανθρώπους, προσπαθώντας κάθε φορά να διατηρήσουμε ψύχραιμους τους εαυτούς μας αλλά και τους δεκάδες φίλους και οπαδούς της ομάδας που μας ακολουθούν σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα!
ΛΑΒΕΤΕ τα απαραίτητα μέτρα και ΒΟΗΘΗΣΤΕ στην ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ