Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕλληνικό Ωδείο Πύργου: Συνεχίζονται οι εγγραφές β΄ εξαμήνου!

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Συνεχίζονται οι εγγραφές β΄ εξαμήνου!

Με σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα, καταρτισμένους καθηγητές, μουσικές δυνατότητες και ευκαιρίες για όσους αγαπούν τη μουσική, συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του αδιάκοπη λειτουργία και τη νέα χρονιά το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου / Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ.
Για υποψήφιους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στις Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σχολές και Τμήματα και να συμμετέχουν στα μαθητολόγια του Υπουργείου Πολιτισμού, οι εγγραφές για το δεύτερο εξάμηνο συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 15 Φεβρουαρίου 2024.
Για όσους θέλουν να μάθουν μουσική στις προβλεπόμενες Σχολές και στα ερασιτεχνικά τμήματα του Ωδείου, οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο.
Η διεύθυνση του Ωδείου προσφέρει μειωμένες τιμές διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Αδέλφια και Σπουδαστές που παρακολουθούν πάνω από ένα μάθημα.
Ιδιαίτερα προσιτή εξάλλου είναι η φοίτηση στο τμήμα ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ που περιλαμβάνει ατομικά μαθήματα σε όλα τα όργανα που διδάσκονται στο Ωδείο και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.
Η μουσική είναι διέξοδος δημιουργική και πολύτιμη στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε, προσφέρει ελπίδα και μας βοηθά να σταθούμε με δύναμη απέναντι στις αντιξοότητες και να αντιμετωπίσουμε θετικά τη ζωή.
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
Πληροφορίες & Εγγραφές
Κάθε Απόγευμα 5:00 – 9:00 στη Γραμματεία του Ωδείου
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com
28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος, ΤΚ 27131
https://www.facebook.com/elliniko.odeio.pyrgou

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ