Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚαρναβάλι Ζαχάρως 2024: Συνεργασία του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως

Καρναβάλι Ζαχάρως 2024: Συνεργασία του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως

Ο Δήμος Ζαχάρως σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ζαχάρως, τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα σχολεία της Ζαχάρως και της Φιγαλείας αλλά και όλων όσων έμπρακτα θέλουν να βοηθήσουν στην προετοιμασία, διοργανώνει το Ζαχαρέϊκο Καρναβάλι 2024, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 17 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας συνάντηση-συζήτηση για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζαχάρως.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ανέφερε: «Ο Δήμος Ζαχάρως θέλουμε να γίνει ο Δήμος της ζωής. Να μπαίνει μπροστά και να οργανώνει μαζί με τους πολίτες και τους συλλόγους, εκδηλώσεις που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας.
Το καρναβάλι, εθιμικά , αποτελεί μια γιορτή χαράς που συνδέεται με τις παραδόσεις μας. Αυτή η γιορτή θέλουμε να είναι για όλους και να δώσει σε όλους τη χαρά της συμμετοχής.
Θέλουμε να γίνει το καρναβάλι της Ζαχάρως θεσμός, αλλά και σημείο αναφοράς για όλη την Ηλεία. Γι αυτό και θα το οργανώσουμε όλοι μαζί. Θα μοιραστούμε τις ιδέες μας αλλά και τη χαρά αυτής της προσπάθειας. Κάνουμε την αρχή με την πρώτη μας συνάντηση, για να συζητήσουμε ιδέες και τρόπους ώστε να το οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του τόπου μας. Ελάτε να στηρίξετε με την ενεργό συμμετοχή σας, τον θεσμό αυτό.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ