Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Επτά συνολικά Αντιδημάρχους όρισε ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας...

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Επτά συνολικά Αντιδημάρχους όρισε ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος

Επτά συνολικά Αντιδημάρχους όρισε ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος, εκ των οποίων πέντε έμμισθους και δύο άμισθους. Αναπληρωτής δημάρχου ορίστηκε ο Σωτήρης Παπαηλίου. «Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω τον ορισμό των επτά Αντιδημάρχων της Αρχαίας Ολυμπίας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Δήμο μας. Μία εποχή ανανέωσης, δημιουργίας και συνεργασίας.
Θέλω να τονίσω ότι ο ρόλος των Αντιδημάρχων είναι κρίσιμος, αλλά στην προσπάθεια θα έχουν συμμετοχή όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι υποψήφιοι. Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα, στη συνεργασία και στην αφοσίωση για τον κοινό μας στόχο ο οποίος είναι η ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μας, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά.
Σε αυτό τον δρόμο, κάθε δημότης είναι πολύτιμος. Η συμβολή σας, οι ιδέες σας, η ενεργή συμμετοχή σας, είναι αναγκαία για την υλοποίηση του οράματός μας. Μαζί, ως μία ομάδα, ως μία γροθιά, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα είναι πηγή έμπνευσης, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.
Καλωσορίζω λοιπόν τους επτά Αντιδημάρχους στην ομάδα μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Μαζί, θα γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της Αρχαίας Ολυμπίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Α. Παναγιωτόπουλος μετά τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων Ολυμπίας.
Ειδικότερα, με απόφαση του, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, ορίζει πέντε έμμισθους και δυο άμισθους Αντιδημάρχους με θητεία μέχρι 31/01/2025, μεταβιβάζοντάς τους τις εξής αρμοδιότητες:

All-focus


Έμμισθοι:
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ
Αναπληρωτής Δήμαρχος.
Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ, Προγραμματισμού, διαφάνεια και Ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, πολεοδομικού σχεδιασμού, πολιτικής προστασίας, επεκτάσεις δημοτικού και αγροτικού εξηλεκτρισμού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Αντιδήμαρχος Αγροτικής οδοποιίας, μηχανημάτων, αγροτικής ανάπτυξης και παραγωγής. Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου, συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΕΖΟΣ
Αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης, περιβάλλοντος, πρασίνου. Γραφείο κίνησης οχημάτων, συντήρησής τους και υλικού του δήμου.

ΑΘΗΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αντιδήμαρχος πολιτιστικών δράσεων, Διεθνές φεστιβάλ, κοινωνικές δομές, πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», Κέντρο κοινότητας.

Άμισθοι:
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Αντιδήμαρχος Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, χρηματοδοτήσεις, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ενεργειακή αναβάθμιση πρωτογενής τομέας (κτηνοτροφία), δράσεις για αδέσποτα ζώα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού & νεολαίας, Τουρισμού πολιτισμού.

Ιδρύεται αυτοτελές γραφείο διεθνών και ολυμπιακών θεμάτων υπαγόμενο απευθείας στο Δήμαρχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ