Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤίμησαν την Αν. πρόεδρο Ζωή Αναστασοπούλου για τη σημαντική συμβολή της

Τίμησαν την Αν. πρόεδρο Ζωή Αναστασοπούλου για τη σημαντική συμβολή της

Κέντρο Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» στην τελευταία τακτική συνεδρίασή του την Πέμπτη 21/12/2023 έκλεισε τις προγραμματισμένες εργασίες του για το έτος 2023 με την τωρινή του σύνθεσή του καθώς από το νέο έτος αναμένεται να οριστούν οι νέοι εκπρόσωποι των Οργανισμών ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού που το απαρτίζουν. Σε όλο το διάστημα της θητείας τους, τα μέλη του Δ.Σ. κλήθηκαν να επιλύσουν πολλά και σημαντικά ζητήματα που ανέκυψαν κυρίως από την περίοδο της πανδημίας και μετά και υποστήριξαν τη λειτουργία του με την ενεργή συμμετοχή τους, την δέσμευσή τους στους στόχους του Κέντρου και την ανιδιοτελή προσφορά και ουσιαστική συμβολή τους στο έργο της πρόληψης.

Οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν σταθερά στο Δ.Σ. και υποστήριξαν την λειτουργία του είναι η κα. Ζωή Αναστασοπούλου από τη θέση της Αν. Προέδρου – ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Ευγένιος Αστερής από τη θέση του Αντιπροέδρου – ως εκπρόσωπος του δήμου Ήλιδας, ο κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, εκπρόσωπος του Δικηγορικού συλλόγου Αμαλιάδας, ο κ. Νικόλαος Σιαψάλης εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας, ο κ. Ιάκωβος Βαρούχας εκπρόσωπος του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης του δήμου Ήλιδας- σωματείου Εθελοντών.

Με έναν λιτό και συνάμα συγκινητικό τρόπο, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας συνεδρίασης για το 2023 τα μέλη του Δ.Σ  αλλά και το προσωπικό του Κέντρου δια της Επιστημονικά Υπεύθυνης κας Γιώτας Τσαπαρδώνη, ευχαρίστησαν την Αν. πρόεδρο κα Ζωή Αναστασοπούλουγια τη μεγάλη δέσμευση, συνέπεια και αποφασιστικότητά της στην διαχείριση δύσκολων και απαιτητικών θεμάτων μέσα από την ανάδειξη και ενδελεχή προσέγγισή τους και την καλλιέργεια γόνιμου διαλόγουεπιτυγχάνοντας τη σύνθεση των απόψεων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της από το 2020 και της πρόσφεραν ένα συμβολικό δώρογια την ουσιαστική συμβολή και υποστήριξή της στο έργο του Κέντρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ