Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επίσημα στην διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επίσημα στην διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Αποκαταστάθηκε η αδικία από την Ε.Ο.Ε.

Σε αποκατάσταση της αδικίας προς τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς έκανε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα και τελικά η διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στις 16/04/2024, θα συμπεριλάβει την Ανδραβίδα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης απέστειλε επίσημη επιστολή με την οποία γνωστοποίησε πως: «Σε απάντηση του υπ΄ αριθ. 15895/24.11.2023 αιτήματός σας σχετικά με τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» από την Ανδραβίδα, σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) συμπεριέλαβε την πόλη σας στον σχεδιασμό της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για διέλευση στις 16/4/2024. Θα ακολουθήσει η αποστολή εκ μέρους μας μνημονίου συνεργασίας του Δήμου σας με την Ε.Ο.Ε, στο οποίο θα προσδιορίζονται οι λεπτομέρειες της όλης διοργάνωσης».

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ευχαριστεί την Ε.Ο.Ε. για την άμεση ανταπόκριση και την συμπερίληψη του Δήμου στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ