Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή παρουσία φίλων και συνεργατών

Δέχτηκε ευχές στο γραφείο του στην Π.Ε. Ηλείας

Παρουσία πλήθους φίλων και συνεργατών, γιόρτασε χθες την ονομαστική του εορτή ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης. Ο χώρος του γραφείου του στον 3ο όροφο της ΠΕ Ηλείας πλημμύρισε από κόσμο που θέλησε να ευχηθεί στο Νίκο Κοροβέση ενώ το τηλέφωνο του δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να χτυπάει από όλους εκείνους που θέλησαν να του ευχηθούν.

Στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού βρέθηκε και φέτος ο παππού του Νίκος Κοροβέσης ο οποίος δέχτηκε και ο ίδιος ευχές για την ονομαστική του εορτή ενώ δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να καμαρώνει για τον εγγονό του. 

Χθες το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης παρακολούθησαν την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πύργου όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κκ. Αθανάσιος, ο οποίος στην συνέχεια επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Ν. Κοροβέση για τις καθιερωμένες ευχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ