Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣυνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κ. Μητρόπουλο

Συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κ. Μητρόπουλο

Εκτενή ενημέρωση για τα ζητήματα του δήμου

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο συναντήθηκε, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Μητρόπουλος και ενημερώθηκε εκτενώς για τα ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των τεχνικών έργων και των θεσμικών προβλημάτων που αφορούν τον δήμο. 

 Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο συνεργάτης του κ. Μητρόπουλου, Λευτέρης Καστανάκης, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γιάννης Σπηλιόπουλος. Η συνάντηση ήταν πολύωρη και διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και κοινής προσήλωσης στους στόχους για την ανάπτυξη του δήμου Ζαχάρως. 

 Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μητρόπουλο για όλα τα έργα που βρίσκονται προς κατασκευή και προς δημοπράτηση, καθώς και για τις υφιστάμενες και ώριμες μελέτες, δηλώνοντας στον νεοεκλεγέντα ότι θα είναι στο πλευρό της επερχόμενης δημοτικής αρχής, θετικός σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των έργων και την επίλυση των θεσμικών προβλημάτων προς όφελος του τόπου. Ο κ. Μητρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αλεξανδρόπουλο και τους συνεργάτες του για την πληρέστατη ενημέρωση και δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη δημοτική αρχή για την ενημέρωση στα ζητήματα που αφορούν τον δήμο. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η εξέλιξη και η ολοκλήρωση των έργων με ικανοποιητικό δείκτη ωρίμανσης, καθώς θα χτίσουμε πάνω σε ό,τι θετικό βρούμε. Ευελπιστούμε από το νέο έτος να δράσουμε σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο δήμο μας και το μέλλον του». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ