Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο: Χειροθεσία σε...

Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο: Χειροθεσία σε αναγνώστες δύο νέων παιδιών

Tο βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πύργου επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη.

Του Εσπερινού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος πλαισιούμενος υπό τον Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μπακόπουλου, του Πρωτοπ. Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, π.Γεωργίου Αναγνωστόπουλου, π.Νικολάου Κατσιδήμα, π.Αθανασίου Αγγελόπουλου, π.Ιωάννη Μπλάθρα, π. Διονυσίου Μιχαλόπουλου, π.Παναγιώτη Αγγελόπουλου και του Ιεροδιακόνου Βασιλείου Σμέρου.

Με το πέρας της αρτοκλασίας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθανάσιος χειροθέτησε σε αναγνώστες του Μητροπολιτικού Ναού τον 14χρονο μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου Αγγελόπουλο Άγγελο, γιο του ιερέα π.Παναγιώτη Αγγελόπουλου, και τον 13χρονο Μαθητή της Β΄ Γυμνασίου Πένταρη Γενναίου.

Και τα δυο παιδιά, από μικρή ηλικία, παρακολουθούν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στη σχολή της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας με Υπεύθυνο καθηγητή τον Πρωτοψάλτη και Διευθυντή αυτής κ.Γεώργιο Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ