Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤιμή στους ήρωες του «ΟΧΙ» στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Τιμή στους ήρωες του «ΟΧΙ» στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Με κατάθεση στεφάνων ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου

Στην Ανδρίτσαινα θα παραστεί ανήμερα της εθνικής μας εορτής ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος

Με τιμητικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ», ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ο εορτασμός για την 28η Οκτωβρίου 1940,  στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Στην έδρα του Δήμου την Κρέστενα, αρχικά τελέστηκε δοξολογία μπροστά από το Μνημείο Ηρώων κι εν συνεχεία έγινε κατάθεση στεφάνων  από το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Νικολακόπουλο, εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών, καθώς και  εκπροσώπους των σχολικών μονάδων της περιοχής.

Για μια ακόμα φορά εξάλλου την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές τωνσχολικών μονάδων της περιοχής, με απαγγελίες επίκαιρων ποιημάτων  για την 28η Οκτωβρίου, οι οποίοι  χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι εκδηλώσεις  κατά την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Τελετάρχης στις επετειακές εκδηλώσεις  στην Κρέστενα,  ορίστηκε  ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλειος Τσάμης. 

Στην Ανδρίτσαινα

ο Σ. Μπαλιούκος

Εξάλλου οι εκδηλώσεις στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου κορυφώνονται το Σάββατο ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ», με δοξολογία, πανηγυρικό της ημέρας και παρελάσεις στην Κρέστενα, καθώς και στις δημοτικές κοινότητες και τοπικές του δήμου.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος φέτος θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις που θα γίνουν το πρωί στην ιστορική έδρα του Δήμου την Ανδρίτσαινα, οι οποίες περιλαμβάνουν δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθυντή του Γυμνασίου κ. Χρήστο Ζαφειρόπουλο, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων  και παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ