Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΦιλοθηραματικές δράσεις με επεμβάσεις στο λαγοτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Φιλοθηραματικές δράσεις με επεμβάσεις στο λαγοτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Ένα όνειρο γίνεται ξανά πραγματικότητα


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, σεβόμενο πρωτίστως τα μέλη του και προσπαθώντας πάντα να τηρεί τις δεσμεύσεις του απέναντι σε αυτά, χθες 23/10/2023 προέβη στην αγορά και προμήθεια λαγών για το εκτροφείο του συλλόγου μας, ενισχύοντας το έτσι με ένα είδος το οποίο είναι ιδιαίτερης σημασίας και μεγάλη μερίδα κυνηγών της περιοχής μας, ασχολούνται με το θήραμα αυτό αφού αποτελεί το πλέον παραδοσιακό κυνήγι της χώρας μας.
Προμηθευτήκαμε λοιπόν νέα ζευγάρια ελεγμένα υγειονομικά και με την ανάλογη ταυτοποίηση DNA που προβλέπεται από το νόμο προκειμένου αυτά να δώσουν απογόνους όπου έπειτα με την κατάλληλη προετοιμασία θα απελευθερωθούν σε περιοχές ευθύνης του συλλόγου μας.
Αρωγός στην όλη προσπάθειά μας και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι η Γ΄Κ.Ο.Π.
Τόσο ο πρόεδρος Παναγιώτης Γραμματσούλιας όσο και ολόκληρο το Δ.Σ. στάθηκε δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Όπως επίσης πρέπει και επιβάλλεται να ευχαριστήσουμε όλους τους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου μας που στέκονται δίπλα στο σύλλογό μας στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις ενέργειες μας.
Εξυπακούεται πως ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και πως η δράση μας και οι ενέργειές μας δε τελειώνουν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ