Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (τεστ ΠΑΠ) στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (τεστ ΠΑΠ) στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας,μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίαςκαι του Κέντρου Κοινότητας,σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το  Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) την Τρίτη 17 Οκτωβρίου,σε γυναίκες του Δήμουμας που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος,τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τις Μαίες καΜυλωνά Νίκη και καΦωτεινοπούλου Ελένη για την υλοποίηση της δράσης και την άψογη συνεργασία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και την Διευθύντρια κα Στασινοπούλου Αιμιλία. Επίσης, στη δράση συμμετείχαν από το Κέντρο Κοινότητας η Κοινωνική Λειτουργός-Συντονίστρια  κα Πρίνου Ελένηκαι η Κοινωνιολόγος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίαςκα Τσάτσου Ελένη. Μέσω της συγκεκριμένης δράσης παρέχεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, να υλοποιήσουν εντελώς Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου αλλά και να ενημερωθούν για τη σημασία του γυναικείου προληπτικού ελέγχου.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) στα παρακάτω τηλέφωνα: 

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624022549, εσωτ. 151

Ραντεβού:Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549, εσωτ. 5

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ