Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕυχαριστήριο μήνυμα Ν. Σκορδαλή

Ευχαριστήριο μήνυμα Ν. Σκορδαλή

Θα ήθελα να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν, με υποστήριξαν με κάθε τρόπο και με εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας.

Η εκλογική προτίμηση που αποτυπώθηκε στο πρόσωπο μου με γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη αλλά ταυτόχρονα γίνεται ολοένα και εντονότερο το αίσθημα της ευθύνης με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα νέα μας καθήκοντα.

Διατίθεμαι να λειτουργήσω με σοβαρότητα και διεκδικητικότητα ανταποκρινόμενος στο ρόλο που μας έδωσαν οι δημότες.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έφερε οριακά την ΄΄ΑΛΛΑΓΗ΄΄ στον Δήμο Πύργου.                                                                                                                  Ωστόσο, ξεκάθαρα φάνηκε ότι οι δημότες επιθυμούν αυτή την ΄΄ΑΛΛΑΓΗ΄΄ αλλά συστιμικές ενέργειες και επιθέσεις στην παράταξη ΔΕΚΑ την εμπόδισαν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξης ΔΕΚΑ Διονύση Μπέλτσο για όλη τη συνεργασία και να τον συγχαρώ για τον τεράστιο αγώνα που έδωσε, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που ΄΄ εκτέθηκαν ΄΄ δίπλα μου από το πρώτο λεπτό, δίνοντας έναν συγκινητικό αγώνα για μένα και αγνοώνταςσυνέπειες.

Τέλος, επειδή διαρρέονται διάφορα από συγκεκριμένους περί στήριξης ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, δηλώνω ότι ταυτίζομαι απόλυτα με τη θέση της παράταξης και του Δ. Μπέλτσου για μια ουδέτερη στάση και ψήφου κατά συνείδηση.Οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές και κίνηση απελπισίας.

Νίκος Σκορδαλής

Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας                                                                                              Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πύργου                                                                Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ηλείας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ