Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕυχαριστήρια δήλωση Δ. Νικολακόπουλου

Ευχαριστήρια δήλωση Δ. Νικολακόπουλου

Φίλοι και φίλες, αγαπητοί συντοπίτες…

…το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ήρθε να επιβεβαιώσει με αναμφισβήτητο τρόπο την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος στην παράταξη «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη!

Αυτή η εμπιστοσύνη του κόσμου μας οπλίζει με περισσότερη δύναμη και ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη στοχοπροσήλωση σε ότι έχουμε ξεκινήσει και σε ότι σχεδιάζουμε για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον στην Περιφέρεια μας και την Ηλεία.

Και θα το πράξουμε!

Το αποτέλεσμα των εκλογών αυξάνει την ευθύνη μας απέναντί σας σε μια διαδρομή που θα είναι σίγουρα απαιτητική.Η δύναμη της λαϊκής ετυμηγορίας, όμως, μας γεμίζει αυτοπεποίθησηκαι μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο δυνατοί ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες !

Προσωπικά, και με περίσσια ειλικρίνεια, θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩόλους μαζί, κι έναν-έναν ξεχωριστά, τους χιλιάδες πολίτες της Ηλείας που με επίλεξαν ανάμεσα στους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας για να είμαι ακόμα μια φορά εκπρόσωπός τους στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες βρέθηκα και περπάτησα απ` άκρη σ` άκρη σε όλη την Ηλεία, συνομιλώντας με χιλιάδες συμπολίτες μας, προσπαθώντας να αναδείξω το έργο της Περιφερειακής Αρχής την προηγούμενη τετραετία και ταυτόχρονά να πείσω ότι είναι η παράταξή μας,που πρέπει να συνεχίσει να υπερασπίζεταιτην πορεία προόδου που έχουμε χαράξει για τον τόπο μας και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Για να συνεχίσει αυτή η πορεία να είναι ανοδική, δίκαιη, βιώσιμη για όλους, όπως άλλωστε «απαιτεί» η ονομασία της παράταξής μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ  όλους όσοι εκτίμησαν τον προσωπικό μου αγώνα και με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου την ευκαιρία να επανεκλεγώ Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας σε διακεκριμένη θέση.

Σας δίνω το λόγο μου ότι και σε αυτή τη νέα θητεία ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ανέβει η Ηλεία ακόμα πιο ψηλά!

Δημήτριος Γεωρ. Νικολακόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ