Δήμος  Ήλιδας: Ανδρέας Παπαδάκος και Νίκος Νικολόπουλος: Μαζί σε όλα !

111

Μια βαθειά φιλία και συνεργασία που μετρά 22 ολόκληρα χρόνια εξελίσσεται και πολιτικά σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Ήλιδας ξεκινώντας ένα νέο, κοινό κεφάλαιο, ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκο και τον Νίκο Νικολόπουλο, Οικονομολόγο – Διευθυντικό Τραπεζικό Στέλεχος και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «Ήλιδα 36».

Ο κ. Νικολόπουλος είναι ο στενός συνεργάτης του κ. Παπαδάκου και ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι αυτός που δημιούργησε το Πρόγραμμα της παράταξης το οποίο θα υλοποιηθεί αμέσως μετά την εκλογή του κ. Παπαδάκου.

Ένα πλήρες και εφαρμόσιμο Πρόγραμμα, με προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, στην βελτίωση της καθημερινότητάς του, στην ανάπτυξη και ανάδειξη του περιβαλλοντικού – πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου του δήμου, στον εκσυγχρονισμό και την εξυγίανσή του, στην εφαρμογή της Τεχνολογίας, στις ευκαιρίες για τη νεολαία και πάνω από όλα στην ενίσχυση και αναβάθμιση της υγείας.                                              

Ένα Πρόγραμμα της προσφοράς, της αξιοπρέπειας και της ανθρωπιάς, το οποίο ταυτίζεται με το όραμα και την προσωπικότητα του κυρίου Παπαδάκου, όπως άλλωστε αποδεικνύεται εδώ και τόσα χρόνια, μέσα από τις δράσεις του.

Ο Νίκος Νικολόπουλος γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία του κ. Παπαδάκου και λαμβάνοντας υπόψη του τις βαθιές του επιθυμίες, ήταν αυτός που το δημιούργησε, το οποίο παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας παρουσία πολιτών που είχαν δημιουργήσει το αδιαχώρητο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Άλλωστε ο κ. Νικολόπουλος έχει εκπαιδευτεί στη διαχείριση δύσκολων και απαιτητικών καταστάσεων και έχει αποδείξει τις αντοχές του και τις ικανότητές του και δικαίως αποτελεί τον ορισμό του τεχνοκράτη, στοιχείο κοινό με το χαρακτήρα του Ανδρέα Παπαδάκου. Ο ίδιος αναφέρει «το να δουλεύεις με τον Ανδρέα Παπαδάκο, είναι από μόνο του μία πρόκληση με πολλές εκπλήξεις. Είναι ένας φερέγγυος επιχειρηματίας, δημιουργικός, με μυαλό που σπανίζει και ότι θελήσει πραγματικά το πραγματοποιεί. Στα 22 χρόνια που συνεργαζόμαστε έχω ακούσει πολλές φορές την καρδιά του να φαντάζεται και να επιθυμεί για να δημιουργήσει στον τόπο του. Με βάσει αυτά που θέλει να υλοποιήσει και σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει ο δήμος Ήλιδας, έφτιαξα το Πρόγραμμα, «Το Συμβόλαιο Αλλαγής», το οποίο θα σημάνει την πολυπόθητη αλλαγή στο δήμο μας, κάτι που οι πολίτες έχουν ανάγκη, όπως διαπιστώνω μέσα από τις καθημερινές επαφές που έχω μαζί τους, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας».

Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι Διευθυντικό Τραπεζικό Στέλεχος – Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην Τραπεζική Διοίκηση και στην διαχείριση κινδύνων (Credit RIsk Analysis) και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία CONSULTING INNOVATION “COIN” με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών ΕΣΠΑ, LEADER, & REAL ESTATE.

Αυγερινός Παναγιωτακόπουλος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και ο Αυγερινός Παναγιωτακόπουλος από την Αμαλιάδα ο οποίος επέλεξε να μείνει στον τόπο του, να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που κατεβαίνει με τον Ανδρέα Παπαδάκο «Επέλεξα όχι μόνο να στηρίξω αλλά και να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου για πολλούς λόγους επειδή έχει αποδείξει όχι μόνο σε μένα, αλλά σε ολόκληρο το λαό της Ήλιδας ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τον Δήμο Ήλιδας, ότι δεν έχει σκοπό να αναλάβει Δήμαρχος για προσωπικό του όφελος, γιατί είναι αυτάρκης και χορτασμένος με όσα κατόρθωσε να δημιουργήσει. Έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τα μαγαζιά της τοπικής κοινωνίας, και είναι συγκινητική η επαφή του με τους νέους και το βήμα που θέλει να τους δώσει για να ασχοληθούν με τον δήμο, έχει κάνει πολλές δωρεές σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς κανένα αντάλλαγμα και έχει σκοπό να προσφέρει πολλά περισσότερα. Ο Ανδρέας Παπαδάκος δεν σκέφτεται την ιδιότητα του Δημάρχου σαν επάγγελμα απεναντίας τη σκέφτεται σαν προσφορά και πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, καλό θα ήταν να τον γνωρίσετε πρώτα».

Ο Αυγερινός Παναγιωτακόπουλοςγεννήθηκε στην Αμαλιάδα όπου τελείωσε τη ΔευτεροβάθμιαΕκπαίδευση. Είναι απόφοιτος της Α.Ε.Ν Ασπροπύργου (Πλοιάρχων) και από το 2013 ασχολείται με το εμπόριο ενδυμάτων στις λαϊκές αγορές της Ηλείας και παράλληλα είναι πρόεδρος του συλλόγου πωλητών λαϊκώναγορών στο νομό «Ο Άγιος Αθανάσιος». Η αγάπη του για τον τόπο και η καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ήταν οι δύο βασικοίλόγοι που τον ώθησαν να αναμειχθεί με τα δημοτικά δρώμενα, βρίσκονταςανταπόκριση στις ιδέες και την διάθεση για προσφορά, στο πρόσωπο τουΑνδρέα Παπαδάκου.

Νίκος Τσαγρής  – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας

Στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου ο επιτυχημένος σεφ και

επιχειρηματίας Νίκος Τσαγρής ο οποίος διατηρεί την παραδοσιακή ταβέρνα «ο Νίκος» και την αίθουσα εκδηλώσεων «Ossobuco» και η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, οφείλεται στην αγάπη του για το δήμο και στην εμπιστοσύνη που έχει στον Ανδρέα Παπαδάκο.                    Τα προβλήματα στην Αμαλιάδα και το δήμο Ήλιδας δεν δημιουργήθηκαν πέρυσι ούτε και πρόπερσι, υποστηρίζει και προσθέτει  «εδώ και 10-12 χρόνια η πόλη και οι κοινότητες είναι αντιμέτωπες με πολλά σοβαρά προβλήματα τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας. Όμως μέχρι σήμερα δεν δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την επίλυσή τους ώστε να ξεπεραστούν και να μπούμε στη συνέχεια σε σχεδιασμό ανάπτυξης.

Κι ενώ ο δήμος πληροί τις προϋποθέσεις, κάποιοι τεχνηέντως τον

κρατούν στην απομόνωση και τη μιζέρια. Ο κ. Παπαδάκος είναι η μόνη

επιλογή ανάπτυξης και έργων, το ξέρουμε όλοι και αυτό αποδεικνύουν

τα έργα του. Είναι τιμή και χαρά να γίνει δήμαρχος για την Ήλιδα και γι

αυτό είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα τον τιμήσουν και όλοι μαζί θα

φτιάξουμε το δήμο που μας αξίζει. Είναι κρίμα να φεύγουν από τον

τόπο μας τα νέα παιδιά επειδή αυτοί που διοικούν δε δίνουν ευκαιρίες.

Και ο κ. Παπαδάκος που έχει ζήσει την ξενιτιά από τη δεκαετία του

1960, θα κάνει τα πάντα για να μην ερημώσει ο τόπος μας. Τους άλλους

τους είδαμε τόσα χρόνια».